Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

boe22

Re: Gucio & Stefan

Post autor: boe22 »

Ja ostatnio tylko biegam do warzywniaka, a z siatami do domu...żeby chociaż podziękowali! :lol:
A ile po krzakach się nalatam w poszukiwaniu ich ulubionego żarełka!
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

ognista koza pisze:Uch po co właziłam w Twój wątek Pastuszku :glowawmur: cudny chłopak do adopcji we Wrocławiu a ja bez perspektyw..... :angry:
Przeszłaś mi przez myśl, ale w wątku napisałaś, że póki co adopcja schodzi na dalszy plan to nie podsuwałam prosiaka. A prosiak ma żonę, ale nie wiem co u niej, jej dt mi nie odpisał :idontknow: W sumie to wypadałoby mu wątek założyć - tylko od razu z adnotacją, że adopcja wstrzymana, bo nie wiem jakie plany ma jadziulka wobec tej pary.

U mnie też boe zero podzięk, ale pełne brzuchy to szczęśliwe świnki, a szczęśliwe świnki to szczęśliwi Duzi :szczerbaty:
Awatar użytkownika
ognista koza
Miejscowość: Poznań/Łódź
Kontakt:

Post autor: ognista koza »

pastuszek pisze: Przeszłaś mi przez myśl, ale w wątku napisałaś, że póki co adopcja schodzi na dalszy plan to nie podsuwałam prosiaka.
Telepatia ? :think:
Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury

Pociąg do moich chłopców
Obrazek
boe22

Mnie zawsze dziwi zdziwienie ludzi, jak biegam po krzakach, coś zrywam i niosę do domu... chaszczy nie widzieli?
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Mnie zawsze ciekawi co taki sobie człowiek myśli - pewnie, ze zbieram dla siebie :rotfl:
boe22

Zupę z trawy gotuję! Albo z mlecza! :roll: :lol:
Bo po to zasuwam do roboty codziennie, żeby na koniec wypasać się na łące! Brak wyobraźni ludziom!
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

ognista koza pisze:
pastuszek pisze: Przeszłaś mi przez myśl, ale w wątku napisałaś, że póki co adopcja schodzi na dalszy plan to nie podsuwałam prosiaka.
Telepatia ? :think:
Oj tam zaraz telepatia :P Twój samczyk sam, Dyziek sam - ładna para by była i na miejscu ;)
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

pastuszek pisze:
U mnie też boe zero podzięk, ale pełne brzuchy to szczęśliwe świnki, a szczęśliwe świnki to szczęśliwi Duzi :szczerbaty:
jak zero podzięk.. a 2 szufle bobów to za mało? biedne świnie się produkują a człowiek nawet nie doceni.. phi! ;)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

dortezka pisze:jak zero podzięk.. a 2 szufle bobów to za mało? biedne świnie się produkują a człowiek nawet nie doceni.. phi! ;)
Haha święta racja :laugh:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

żeby chociaż same je zamiotły i na szufelce podały :neener:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”