Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: Puchata lwica i dwie córy-walczymy z bobami!
Potem napiszę coś fajnego z piątku ale to potem bo teraz małż nudzi bym go obcięła-co prawda nie wiem co on chce na tym łysym globusie obcinać ale obetnę 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jak to świnkomaniakowi wiele to szczęścia nie jest potrzebneAnulka1602 pisze: na wybiegu to na widok zabobczonego drybedu aż zaczęłam głośno piszczeć z radości.

We wtorek popołudniu idziemy do kontroli i mam nadzieję że do wtorku dziewczyny będą już produkować boby pełną parą 

Niepopisały się w nocy dziewczynki-znów mało bobów
Wstrętne kukły zamiast w nocy zająć się produkcją bobów wolały szaleć i sobie dokuczać w wyniku czego Duża musiała wstawać 4 razy i rozganiać towarzystwo bo ruda klucha tak się darła że uszy puchły
Normalnie powariowały te moje kudłate wiedźmy

Wstrętne kukły zamiast w nocy zająć się produkcją bobów wolały szaleć i sobie dokuczać w wyniku czego Duża musiała wstawać 4 razy i rozganiać towarzystwo bo ruda klucha tak się darła że uszy puchły

Normalnie powariowały te moje kudłate wiedźmy

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A co im teraz odbiło, że tak się tłuką?
Młode zaczynają walczyć o dominację czy takie ruje mają?

Łatulka ma ruję i dokucza dziewczynom-przegania je i szczypie a że Ciastka to straszna panikara więc drze się jakby ją kto ze skóry obdzierał.
Wczoraj mąż urzędował w garach więc długo obserwował dziewczyny i stwierdził że Ciastka to taki tchórz że.....wyje na zapas,tzn: jak tylko zauważy że któraś z dziewczyn się do niej zbliża to ona od razu drze japę na maxa i taka rozdarta leci do klatki
Chociaż z drugiej strony to jej się nie dziwię bo Ciapka uwielbia szczypać ją po tyłku a Łatka nie dość że szczypie to jeszcze lubi przygnieść,np: popołudniu Ciastka leżała w domku pod grzejnikiem,po chwili usłyszałam okropny wrzask więc poszłam sprawdzić co się dzieje a tam.....ciastka wgnieciona w ścianę przez Łatkę-no ręce mi opadły

A w piątek jak wszystkie źle się czuły i były osowiałe to potrafiły we trójkę leżeć w jednym domku wtulone w siebie-nawet do męża mówiłam że słodkie z nich aniołki. A tu proszę,dupy odżywają to i diabeł z nich wyłazi
Wczoraj mąż urzędował w garach więc długo obserwował dziewczyny i stwierdził że Ciastka to taki tchórz że.....wyje na zapas,tzn: jak tylko zauważy że któraś z dziewczyn się do niej zbliża to ona od razu drze japę na maxa i taka rozdarta leci do klatki

Chociaż z drugiej strony to jej się nie dziwię bo Ciapka uwielbia szczypać ją po tyłku a Łatka nie dość że szczypie to jeszcze lubi przygnieść,np: popołudniu Ciastka leżała w domku pod grzejnikiem,po chwili usłyszałam okropny wrzask więc poszłam sprawdzić co się dzieje a tam.....ciastka wgnieciona w ścianę przez Łatkę-no ręce mi opadły

A w piątek jak wszystkie źle się czuły i były osowiałe to potrafiły we trójkę leżeć w jednym domku wtulone w siebie-nawet do męża mówiłam że słodkie z nich aniołki. A tu proszę,dupy odżywają to i diabeł z nich wyłazi

- Klaudia_1396
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:

Myślę, że z wiewiórą mogłybyśmy się zgrać, sama panikuję mimo że nic się nie dzieje

Kazik : -.12.2012 - 07.02.2018

Puszek : 01.11.2016

Helios Cavior : 10.04.2018

Fajne.... Ja mam problem z.... Żoną albo Kataną, a najprędzej z obojgiem. Fotki i wyjaśnienie u chłopaków na wątku.
Jak się czują dziewczyny?
Jak się czują dziewczyny?