Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: Dzima »

Co ona by bez ciebie zrobiła :buzki: jesteś niesamowita
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Foggy

Post autor: Foggy »

00:12 najlepsze, buzi :love: Agatki na pierwszych zdjęciach w ogóle nie widać na tych plamkach :102:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Anuleczko masz dobre serduszko i to się naprawdę chwali :buzki: a filmik piękny :love: a jaka romantiko muzyka :D
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Jakie całusy :love: u mnie Jagódka ma ruję chyba bo grucha i Bianka ją obcałowuje góry na dół :redface:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Natasza pisze:Jakie całusy :love: u mnie Jagódka ma ruję chyba bo grucha i Bianka ją obcałowuje góry na dół :redface:
... aż Ci współczuje 8-) u mnie jedna tylko pokazuje, że ma ruje, i muszę w tym czasie klatkę na noc przenosić do innego pokoju heheheh
dziewczyny na imprezie bankietowej :lol: Najbardziej pod pasował im szwedzki stół :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nana81

Post autor: nana81 »

Ooooo to solidaryzuję się z Wami tylko, że u mnie obie baby mają rujkę. Matko jedyna co one wyczyniają w klatce :redface: Dobrze, że jeszcze stoi w całości i na swoim miejscu :glowawmur:

Anuleczka jak Ty to robisz, że dziewczyny mają tak czysto w klatce?
Co dajesz do kuwetki i czy dziewczyny mają każda swoją czy wspólną jedną?
anuleczka

nana81 pisze:
Anuleczka jak Ty to robisz, że dziewczyny mają tak czysto w klatce?
Co dajesz do kuwetki i czy dziewczyny mają każda swoją czy wspólną jedną?
Nie wiem jakim cudem, ale dziewczynki wyłącznie robią do kuwety :)
Mają jedną kuwetę, którą zmieniam dwa razy dziennie, bo dziewczyny ją bardzo obsikują i bobkują. Wsadzam do niej żwirek i na górę siano :D Jeśli znajduję bobki to w pobliżu kuwety, kiedy jakaś akurat wystawiła bardziej puupcie i nie trafiła do środka :love: a tak po za tym to one zawsze robią wszystko razem. Aishka zawsze jest w pobliżu Agatki. Jeśli jedna akurat je ogórka to druga musi to samo.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Impreza ze szwedzkim stołem to podstawa :D a z kuwetka to u mnie tak samo jest z Maksiem, zdarza mu się nie trafić :D a Bobika planuje uczyć siku do kuwetki jak wróci ;) może wtedy i Lusia weźmie z niego dobry przykład :D
nana81

Post autor: nana81 »

To już odebrałaś mi resztki nadziei :(

Kuweta służy co najwyżej do spania i jedli coś tam leci to tylko dlatego, że obydwie leją tam gdzieś śpią lub jedzą.

Poza tym one nic razem nie robią. Jedna je to druga śpi, jak ta biega to inna sika, druga bierze się za jedzenie to pierwsza się bawi itd :idontknow:

Teraz tylko przez rujkę zaczęły się całować i zaczepiać. I jedyne co mają razem to rujka :glowawmur:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”