Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Polena
Miejscowość: Warszawa/Kanie
Kontakt:

Re: Tościk 1.08.17 [*], Nachos i Czesio. Z Nachoskiem źle :(

Post autor: Polena »

Hm, a badałaś mu krew? Wydaje mi się, że ewentualne nowotworowe sprawy powinny wyjść w morfologii.
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Bardzo mocno trzymam
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Podejrzewam, że jeśli ktokolwiek miałby się tego podjąć to albo Warszawa albo Wrocław.
Wagę ma bardzo ładną i niech tak trzyma :fingerscrossed:
Jak ogólne samopoczucie? Apetyt, aktywność, charczenie?

Spróbuj zadzwonić i porozmawiać z wetem w Łodzi. Tam też wyślij zdjęcia. Do Warszawy też możesz wysłać aczkolwiek ja jak chciałam skonsultować z dr Kacprzak to raz mi odpisała, później długo nie, później wzięła ode mnie numer bo miała zadzwonić ale się nie odezwała, ja kilka razy dzwoniłam i w końcu odpuściłam. Ale możesz spróbować. Nachos to chyba były tymczas porcelli? :think: Może ona by go skonsultowała w Warszawie?
Obrazek
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Będziemy myśleć, ale fakt, też myślałam, że może wysłałabym zdjęcia porcelli i przy okazji by je pokazała w MV, czy gdzieś, napiszę priv w tej sprawie.

Duże nadzieję pokładam w wizycie w Łodzi, tam na prawdę jest świetna klinika, nastawiona na gryzonie. Muszę zapytać o rokowania i o wiele innych rzeczy, które mnie nurtują, bo jeżeli ewentualna operacja byłaby bardzo ryzykowna - to nie wiem, czy bym się zdecydowała.
Apetyt bardzo dobrze, gania Czesia po klatce. Ale dzisiaj siedzi dużo pod hamakiem i z kolei huczy jak sowa... Nie burczał, ale huczał, więc nie wiem, czy to po tym sterydzie tak, czy co. Wrócę do domu dopiero o 19, to zobaczę jak z nim. M. też już wyszedł niestety do pracy. Jest ruchliwy, ale generalnie jak biegał po pokoju wcześniej, to szybciej oddychał i burczał bardziej - potem odkasływał i był spokój. Na razie chyba nie będę go puszczać na takie biegi.

No martwię się okropnie. W nocy mnie budził tym huczeniem, dziwny dźwięk. Dam mu antybiotyk jak wrócę - teraz już mamy tabletki do rozpuszczania, 1/4 tabletki dziennie.
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Z całych sił :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: za Nachoska :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Biedny. Nie wiedziałam, że tak u was źle :( trzymam kciuki za powrót do zdrowia :fingerscrossed:
Walcz o niego! Tyle świnek ostatnio choruje, co się dzieje?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Porcella dostała wszystkie zdjęcia RTG i opis ode mnie, będzie próbowała konsultować z dr Kasią. Ja też będę wysyłała wszystko do Łodzi, no i za niecałe dwa tygodnie będziemy jechać. Burczy dalej... Pewnie, że będziemy o niego walczyć z całych sił. Oby tylko to się wszystko nie pogarszało szybko... Ale już wpadam w paranoje. Co chwilę jak się chowa pod hamak, to sprawdzam, czy oddycha :roll: Chyba w ogóle wyjmę im go z klatki. Dzisiaj w nocy nie mogłam spać i co chwilę do niego zaglądałam.

Nie wiem, co z tymi świniakami u nas na forum, że wszystkie tak chorują :(
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Masakra z tymi chorobami :? Trzymam z całych sił na Nachoska żeby mu się poprawiło :fingerscrossed: :buzki:

To, że co chwilę zaglądasz do nich to nie paranoja. Ja mam tak samo jak tylko z którąś z dziewczyn jest gorzej...
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja też sprawdzam oddech u zwierzaków... Jak śpi mocno, to chwilę siedzę, żeby zobaczyć czy w ogóle oddycha, ale źle z żadnym teraz nie jest...ale tak już jest, że nigdy nic nie wiadomo.
Trzymam kciuki za zdrówko :fingerscrossed:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
dominika45

Post autor: dominika45 »

My też trzymamy :fingerscrossed: Musi być dobrze!!! :fingerscrossed: a jak dziś się ma Nachosek?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”