Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Polena
- Miejscowość: Warszawa/Kanie
- Kontakt:
Re: Tościk 1.08.17 [*], Nachos i Czesio. Z Nachoskiem źle :(
Hm, a badałaś mu krew? Wydaje mi się, że ewentualne nowotworowe sprawy powinny wyjść w morfologii.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bardzo mocno trzymam
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Podejrzewam, że jeśli ktokolwiek miałby się tego podjąć to albo Warszawa albo Wrocław.
Wagę ma bardzo ładną i niech tak trzyma
Jak ogólne samopoczucie? Apetyt, aktywność, charczenie?
Spróbuj zadzwonić i porozmawiać z wetem w Łodzi. Tam też wyślij zdjęcia. Do Warszawy też możesz wysłać aczkolwiek ja jak chciałam skonsultować z dr Kacprzak to raz mi odpisała, później długo nie, później wzięła ode mnie numer bo miała zadzwonić ale się nie odezwała, ja kilka razy dzwoniłam i w końcu odpuściłam. Ale możesz spróbować. Nachos to chyba były tymczas porcelli? Może ona by go skonsultowała w Warszawie?
Wagę ma bardzo ładną i niech tak trzyma
Jak ogólne samopoczucie? Apetyt, aktywność, charczenie?
Spróbuj zadzwonić i porozmawiać z wetem w Łodzi. Tam też wyślij zdjęcia. Do Warszawy też możesz wysłać aczkolwiek ja jak chciałam skonsultować z dr Kacprzak to raz mi odpisała, później długo nie, później wzięła ode mnie numer bo miała zadzwonić ale się nie odezwała, ja kilka razy dzwoniłam i w końcu odpuściłam. Ale możesz spróbować. Nachos to chyba były tymczas porcelli? Może ona by go skonsultowała w Warszawie?
Będziemy myśleć, ale fakt, też myślałam, że może wysłałabym zdjęcia porcelli i przy okazji by je pokazała w MV, czy gdzieś, napiszę priv w tej sprawie.
Duże nadzieję pokładam w wizycie w Łodzi, tam na prawdę jest świetna klinika, nastawiona na gryzonie. Muszę zapytać o rokowania i o wiele innych rzeczy, które mnie nurtują, bo jeżeli ewentualna operacja byłaby bardzo ryzykowna - to nie wiem, czy bym się zdecydowała.
Apetyt bardzo dobrze, gania Czesia po klatce. Ale dzisiaj siedzi dużo pod hamakiem i z kolei huczy jak sowa... Nie burczał, ale huczał, więc nie wiem, czy to po tym sterydzie tak, czy co. Wrócę do domu dopiero o 19, to zobaczę jak z nim. M. też już wyszedł niestety do pracy. Jest ruchliwy, ale generalnie jak biegał po pokoju wcześniej, to szybciej oddychał i burczał bardziej - potem odkasływał i był spokój. Na razie chyba nie będę go puszczać na takie biegi.
No martwię się okropnie. W nocy mnie budził tym huczeniem, dziwny dźwięk. Dam mu antybiotyk jak wrócę - teraz już mamy tabletki do rozpuszczania, 1/4 tabletki dziennie.
Duże nadzieję pokładam w wizycie w Łodzi, tam na prawdę jest świetna klinika, nastawiona na gryzonie. Muszę zapytać o rokowania i o wiele innych rzeczy, które mnie nurtują, bo jeżeli ewentualna operacja byłaby bardzo ryzykowna - to nie wiem, czy bym się zdecydowała.
Apetyt bardzo dobrze, gania Czesia po klatce. Ale dzisiaj siedzi dużo pod hamakiem i z kolei huczy jak sowa... Nie burczał, ale huczał, więc nie wiem, czy to po tym sterydzie tak, czy co. Wrócę do domu dopiero o 19, to zobaczę jak z nim. M. też już wyszedł niestety do pracy. Jest ruchliwy, ale generalnie jak biegał po pokoju wcześniej, to szybciej oddychał i burczał bardziej - potem odkasływał i był spokój. Na razie chyba nie będę go puszczać na takie biegi.
No martwię się okropnie. W nocy mnie budził tym huczeniem, dziwny dźwięk. Dam mu antybiotyk jak wrócę - teraz już mamy tabletki do rozpuszczania, 1/4 tabletki dziennie.
Z całych sił za Nachoska
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Biedny. Nie wiedziałam, że tak u was źle trzymam kciuki za powrót do zdrowia
Walcz o niego! Tyle świnek ostatnio choruje, co się dzieje?
Walcz o niego! Tyle świnek ostatnio choruje, co się dzieje?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Porcella dostała wszystkie zdjęcia RTG i opis ode mnie, będzie próbowała konsultować z dr Kasią. Ja też będę wysyłała wszystko do Łodzi, no i za niecałe dwa tygodnie będziemy jechać. Burczy dalej... Pewnie, że będziemy o niego walczyć z całych sił. Oby tylko to się wszystko nie pogarszało szybko... Ale już wpadam w paranoje. Co chwilę jak się chowa pod hamak, to sprawdzam, czy oddycha Chyba w ogóle wyjmę im go z klatki. Dzisiaj w nocy nie mogłam spać i co chwilę do niego zaglądałam.
Nie wiem, co z tymi świniakami u nas na forum, że wszystkie tak chorują
Nie wiem, co z tymi świniakami u nas na forum, że wszystkie tak chorują
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Masakra z tymi chorobami Trzymam z całych sił na Nachoska żeby mu się poprawiło
To, że co chwilę zaglądasz do nich to nie paranoja. Ja mam tak samo jak tylko z którąś z dziewczyn jest gorzej...
To, że co chwilę zaglądasz do nich to nie paranoja. Ja mam tak samo jak tylko z którąś z dziewczyn jest gorzej...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja też sprawdzam oddech u zwierzaków... Jak śpi mocno, to chwilę siedzę, żeby zobaczyć czy w ogóle oddycha, ale źle z żadnym teraz nie jest...ale tak już jest, że nigdy nic nie wiadomo.
Trzymam kciuki za zdrówko
Trzymam kciuki za zdrówko
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
My też trzymamy Musi być dobrze!!! a jak dziś się ma Nachosek?