Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Szkatuła i Żyleta-czyli baby z charakterem,Chelsea za TM
Czekamy na fotki 

NA OGRODZIEDzima pisze:Dzisiaj z dziewczynami mamy ogromnego lenia, leżymy na ogrodzie i łapiemy pierwsze promienie słońca![]()
Trawa bardzo Żylecie smakuje...będą zdjęcia z wypasu

Eeee... Czakis? O co chodzi? Czemu tak się dziwisz? Ze świniorkami przecież można, a wręcz powinno się (w miarę możliwości, jeżeli nie mieszkamy w środku Warszawy czy Wrocławia, mamy trawnik ogrodzony) wychodzić się na trawkę.
Dzima, zazdroszczę, bo jak rozumiem u Was już ziemia ciepła... U nas jeszcze chłodno
Czekamy na fotki.
Dzima, zazdroszczę, bo jak rozumiem u Was już ziemia ciepła... U nas jeszcze chłodno

Czekamy na fotki.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Foty z wyżerki
Dzima wrzucaj szybciej zdjęcia 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Było pięknie przez cały dzień, ja się prażyłam na słońcu 
Ziemia taka sobie, wiadomo że jeszcze nie jest dobrze nagrzana, więc dziewczyny były tylko 3h, raczej nie zmarzły, były wręcz ciepłe. Powietrze chyba je zmęczyło, bo po powrocie do klatki od razu poszły spać!
Wybieg przy klatce mają zrobiony z zarody zewnętrznej, więc musiałam wszystko demontować, żeby zrobić im wybieg na dworze.
Narobiłam się strasznie, ale czego się nie robi dla świń....Liczę, że już niedługo dziewczyny dostaną kratki C&C i z nich będą miały zrobioną piękną klatkę w domu, a zagroda będzie na stałe na ogrodzie
Tak wygląda zagroda:

Dokarmianie- bo przecież za mało trawy wokoło

Na początku był chaos i panika, próbowały wskakiwać do paśnika, ale kiedy tylko załapały, że stoją łapkami na jedzeniu to zaczęły namiętnie skubać trawkę
Legowisko, w razie zimna w doopkę...

....ale raczej było używane w inny sposób

Było naprawdę ciepło, to Kacper ubrał się jak na mróz

Strażnik
, pilnował tylko chwilę, bo powiedział, że są za nudne...tylko jedzą

Tu już widać zmęczenie na pyszczkach

Ziemia taka sobie, wiadomo że jeszcze nie jest dobrze nagrzana, więc dziewczyny były tylko 3h, raczej nie zmarzły, były wręcz ciepłe. Powietrze chyba je zmęczyło, bo po powrocie do klatki od razu poszły spać!
Wybieg przy klatce mają zrobiony z zarody zewnętrznej, więc musiałam wszystko demontować, żeby zrobić im wybieg na dworze.
Narobiłam się strasznie, ale czego się nie robi dla świń....Liczę, że już niedługo dziewczyny dostaną kratki C&C i z nich będą miały zrobioną piękną klatkę w domu, a zagroda będzie na stałe na ogrodzie

Tak wygląda zagroda:

Dokarmianie- bo przecież za mało trawy wokoło

Na początku był chaos i panika, próbowały wskakiwać do paśnika, ale kiedy tylko załapały, że stoją łapkami na jedzeniu to zaczęły namiętnie skubać trawkę

Legowisko, w razie zimna w doopkę...

....ale raczej było używane w inny sposób

Było naprawdę ciepło, to Kacper ubrał się jak na mróz

Strażnik

Tu już widać zmęczenie na pyszczkach

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
U nas dzisiaj też było cieplutko
Ale ziemia u nas jeszcze zimna i z racji choroby Nutki jakoś bałam się je wziąć...
Widzę, że Twoim dziewczynom się podobało
Tyyyyyyle żarcia
PS Maniek coś ostatnio ukrywa się przed aparatem

Widzę, że Twoim dziewczynom się podobało

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Mam dużo zdjęć Mańka z babami, bo ostatnio zapoznawali się trochę bliżejmartuś pisze:

Maniek nie ma takich wycieczek jak Frugo, co najwyżej mogę wrzucić zdjęcia jego zdobyczy z polowań

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Ale wyżera! 
U nas też dziś było cieplutko - aż żałowałam, że nie mam gdzie ze świniami wyjść

U nas też dziś było cieplutko - aż żałowałam, że nie mam gdzie ze świniami wyjść

Dżima ja tu z miesiac nie wchodziłam i co widzę????? Dwie laseczki są? Skąd druga się wzięła? Nie w temacie jestem totalnie
Co to za nowe cudo?

- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Strasznie się zmęczyły tym jedzeniem,zwłaszcza Żyleta.Dzima pisze: Tu już widać zmęczenie na pyszczkach
Żyleta...normalnie jak piszę jej imię,to mnie ciarki przechodzą.

Do Szkatułki wkłada się biżuterię,np. Złotko.