Edit:
Anuleczko, gdzie dopadłaś ten różowy, bo szukam i nic...

Moderator: pastuszek
Masz dużą powierzchnie do wyłożenia.nana81 pisze:Mogłoby być faktycznie więcej kolorów ale z drugiej strony wtedy wybór byłby trudniejszy![]()
Coś będę musiała wykombinować bo do przykrycia będę miała dwa piętra: jedno ok 60x130 drugie 60x100.
Różowy tak średnio mi odpowiada. A z innych jasnych kolorów co byś poleciła? Okropnie podoba mi się ten w pastelowe paseczki ale obawiam się, że na nim to dosłownie wszystko znać.
Wbrew pozorom dry bed nie jest taki drogi. Ja zaczynając od kocyków potrafiłam po jednym zasikaniu wyciągać go z klatki, bo boję się strasznie tego pododermatitis. Zresztą moje dziewczynki są takie inteligentne, że raz zasikając norke nie wejdą do niej hihihihihi. Patrzą i proszą o wymianę na suchąNejvii pisze:Ja sie chyba małymi kroczkami zbliżam do kupienia drybedów. Najpierw były maty, później kocyki polarowe, teraz wycieraczki - chyba kolej na drybed ;d Choć osobiście z wycieraczek jestem zadowolona. Świniom ciepło, siusiają do kuwety więc materiał nie śmierdzi, łatwo się je czyści - idealnie
Edit:
Anuleczko, gdzie dopadłaś ten różowy, bo szukam i nic...?
kochana dzięki za stronke. Podoba mi się bardzo ten jasno zielony w białe łapki, ale nie mają go w tej chwili na sklepie...jolka pisze:Dziewczyny na FB jest kobieta, która ma dry bedy w fajnych kolorach, własnie zamówiłam u niej
https://www.facebook.com/michalina.misheru?fref=photo
150/100 wziełam tym razem, na całą klatke będzie
Andzia pisze:tez wiele przetestowałam ...żwirki,mata, trociny,kocyki polarowe zanim pojawił sie DRY BED--jest najlepszym rozwiazaniem !!
i tylko jego bede uzywac jako wysciółki do zagrody
Majeczko wydaje mi się, że sa fakturowo ok. Na pewno będę zamawiała jak będą mieli kolor, który mnie interesujeMaja1983 pisze:Też wypatrzyłam ta grupę na fb i chętnie się zaopatrzę w dodatkowy dry bed żeby mieć na zmianęwzory są interesujące, ale ciekawa jestem jak tutaj z jakością tego dry bedu