April, mała biało-ruda DS [nowy dwór gd]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

margonel
Miejscowość: Białystok
Kontakt:

Re: April, mała biało-ruda DS [nowy dwór gd]

Post autor: margonel »

Fotoreportaż obejrzany :)
Są śliczne. Świnki morskie mają w sobie COŚ, co powoduje, że człowiek obcując z nimi a nawet jedynie patrząc na zdjęcia, czuje się szczęśliwszy, spokojniejszy i na swoim miejscu. To zdumiewające.
A przestrzeń pod kalolyfelem chyba ma w sobie jakąś magię, u mnie także w tym miejscu lubią przebywać i robią różne cuda :lol:
"Lecę" obejrzeć drugi reportaż.
Awatar użytkownika
Świnkolub
Miejscowość: Ostrołęka
Kontakt:

Post autor: Świnkolub »

Najbardziej nam się podoba, jak sprzątamy podwórze, a (zwykle ta sama) delegacja chrumek pojawia się gęsiego, zagląda w każdy kąt, depcze po stopach. Bezcenne!
Oczywiście nasze gadki typu "a kto jest taki śliczny?" co najwyżej wywołują chóralny okrzyk "jeść". Ale masz rację, że każdy kontakt jest terapeutyczny ;)
Kaloryfer to królestwo dam długowłosych (najstarszych).
Awatar użytkownika
Świnkolub
Miejscowość: Ostrołęka
Kontakt:

Post autor: Świnkolub »

Biała bułeczka była niedawno ważona. Zajmuje drugie miejsce w piątce z wagą prawie 1200g. Tylko Rodzynka jest cięższa o 20g, ale też jest ogólnie największa. Ale oczywiście April nie pokazała jeszcze wszystkiego, na co ją stać. To bardzo pracowita świnka :lol:
Brawo April! :goodwork:
Awatar użytkownika
Anusia
Miejscowość: Nowe Miasto Lubawski
Kontakt:

Post autor: Anusia »

Brawo Aprilko, oby tak dalej!
margonel
Miejscowość: Białystok
Kontakt:

Post autor: margonel »

:lol: Także ulegałam pokusie liczenia ilości śniadań pierwszych, drugich itd., przedobiadów, obiadów, poobiadów, podwieczorków, kolacji i repet do rana. :lol: Ale gdzież tam ! Szybko gubiłam się i w liczbie i w nazewnictwie. To jakoś tak płynnie przechodzi jedno w drugie :lol: Wyższa matematyka, nie na moją głowę. :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”