Majeranek z Gdańska DS
Moderator: silje
-
boe22
Re: Majeranek - malutki samczyk szuka kolegi[Olsztynek]
No nareszcie się alpinista doczekał!

- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Mały alpinista dołączy do jakże licznej i cudownej rodziny 11 innych prosiaków, u Mille, w Gdańsku
. Coś mam takie przeczucie, że tam nie będzie do nikogo skakał jak taką ilość wieprzowiny zobaczy
.
-
boe22
Haaaha
, ale go urządziłaś!
Przypuszczam, że nie będzie atakować, bo nie będzie mógł się zdecydować kogo najpierw!
Już widzę jego konsternację na widok takiego stada!
Przypuszczam, że nie będzie atakować, bo nie będzie mógł się zdecydować kogo najpierw!
Już widzę jego konsternację na widok takiego stada!
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ustawią go
Zarobi parę szybkich w baniak jakby co na otrzeźwienie 
- Aussie.
- Kontakt:
Aż żałuję, że nie będę mogła tego zobaczyć akurat nie mogę go zawieźć wtedy kiedy DS ma wolne od pracy.. Ale będą relacje, wrzucę zdjęcia jak dostanę, a w niedalekiej (mam nadzieję) przyszłości odwiedzę ich, sama porobię foty żeby mieli materiał na założenie wątku
.
- Aussie.
- Kontakt:
Młody dziś wylądował w swoim Domku
.
-
Valkiria
W dniu 19 lipca Majeranek vel Rustik oficjalnie wraca do adopcji. Niestety po śmierci kolegi ze stada Rustikowi odbiło. Testosteron zalał pokłady świńskiego mózgu i chłopak szaleje rozkładając na łopatki dotychczasowe stado. Rustik aktualnie przebywa w swoim adopcyjnym domu i tam będzie czekał na ponowną adopcję. Najlepiej, żeby trafił do uległego samczyka lub sterylizowanej samiczki. Rustik przejdzie badania profilaktyczne, żeby sprawdzić ten nieszczęsny testosteron
Oto kilka najnowszych fotek prosiaczka :

Oto kilka najnowszych fotek prosiaczka :

-
BiankaB
- Miejscowość: Starogard Gdański
- Kontakt:
Szkoda chłopaka, jak wreszcie doczekał się swojego domku to po czasie musi szukać kolejnego
No ale wszyscy trzymamy kciuki żeby mu się udało

No ale wszyscy trzymamy kciuki żeby mu się udało
Świnia Inia z nami od 04.12.2016 
-
Emil 99
Re: Majeranek z Gdańska
Witam, jestem zainteresowana świnką morską (Majeranek).Chciałabym się spytać czy ogłoszenie o adoptowanie Majeranka jest jeszcze aktualne.Jeśli tak to proszę mi powiedzieć czy do 20 sierpnia może Pani zarezerwować zwierzaka, ponieważ wtedy wracamy z wakacji a świnka była by dla naszego 13-letniego syna który marzy o takim zwierzątku od bardzo dawna - to jego marzenie
.Proponuje wymienić się numerami telefonów, bo wtedy łatwiej było by się nam skontaktować
. Mieszkamy w Szczecinie. POZDRAWIAM 
-
ViaCaVia
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Majeranek z Gdańska
Ojej, Majeranku! Piękny i krwiożerczy
a z wyglądu wcielenie łagodności. Trzymam kciuki za miłość, nowy domek i wszystkiego pod dostatkiem!