I jak wyjechały labiki do Poznania?
Porcella którzy to są? W sensie jakie nr?
12 z BIOMEDU we wrześniu - szukamy DT!
Moderatorzy: porcella, pucka69
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: 12 z BIOMEDU we wrześniu - szukamy DT!
Pojechaly, dwa ze srodowej partii, dobierz sobie numerki one nie byly przyporzadkowane do konkretnych swinek.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Krótka informacja - świnki zostały rozlokowane po klatkach. Rinu i Tilu siedzą tyłeczkami w swojej norce w której do mnie przyjechały, za którą pięknie dziękuję (druga norka czeka na wymianę jak chłopcy dobrowolnie się eksmitują). Bezimienne dwie świnki z laboratorium rozlokowały się w dwóch różnych końcach klatki - chyba trochę przez przypadek- jeden pobiegł w kupę sianka, drugi do domku i na razie pełny wystrasz, zerkają na siebie, ale żaden nie chce opuścić bezpiecznej pozycji. Ten z ciemniejszymi uszkami jest trochę odważniejszy, udało mi się zrobić mu już kilka zdjęć z zaskoczenia. W kartoniku którym do mnie przyjechały zrobiły małe bagienko, więc ich norka zostanie wyprana i dostaną ją jutro .
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Do kartonu przyklejone są strzykawki z ulgastranem i immunoglucanem. Dziś jeszcze nie brały. Immunoglucan - do lodówki.
Ok, to dam im troszkę odpocząć i podam leki (wszystkie włożyłam do lodówki).
Zjadły coś? Mają poidełko? maluszki piją jak straż pożarna i poidełko oprócz miseczki to podstawa.
Chłopcy mają poidełko, ale na razie nie wykazali zainteresowania. Rinu dorwał się do siana, porwał niewinną kupkę siana do domku i je zawzięcie. Tilu wszedł pod uszyte przeze mnie legowisko i łazi pod nim. Poza skubaniem sianka nie wykazał zainteresowania jedzeniem lub piciem. Rozumiem, że dodać im miseczkę z wodą do poidełka
Miseczka wsadzona, na razie jabłko robi furorę.
Miseczka wsadzona, na razie jabłko robi furorę.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2015, 20:21 przez isabellum, łącznie zmieniany 1 raz.