Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Bielsko]
Moderator: silje
-
joasior
Re: Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Biels
Ależ te dziewczyny mają luksusy.
Buziaki dla Was 
-
AnitaEwelina
Moje przesympatyczne damy wczoraj dały się wytarmosić... Zupełnie nieoczekiwanie zeszły z kocyka na podłogę i jak je podnosiłam to Beza (jako pierwsza) nie zeskoczyła z rąk tylko na nich została. Niezmuszana!!!!
Zaczęłam ją głaskać a ona nawet nie fiknęła. Normalnie moje ręce służą im tylko do musowego transportu z kocyka do klatki, z kocyka na kolanka, do transporterka i tyle... a tu niespodzianka. Krema mniej się poddała pieszczotom ale też nie uciekała przy głaskaniu i nie osikała mnie
jak to ma w zwyczaju. Przy czym podczas wyciągania z klatki muszę się porządnie skupić, żeby przewidzieć w którą stronę czmychnie to małe zwierzę.
Zobaczymy czy to coś trwałego czy po prostu coś im się pomyliło
. Gdyby jednak tak zostało to mogę uznać kolejny postęp w oswajaniu 
P.S. ale DOMKU im jeszcze nie oddam !!!
Zobaczymy czy to coś trwałego czy po prostu coś im się pomyliło
P.S. ale DOMKU im jeszcze nie oddam !!!
-
Chmurek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Jakie urocze te Twoje poczochrańce. Tylko tarmosić
Czemu nie przeniesiesz im wątku do " Nasze Świniki'?
Czemu nie przeniesiesz im wątku do " Nasze Świniki'?
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
-
katiusha
Dokładnie. Ciacha niech się ujawnią 
-
joasior
Jakie słodkie stopiszcza
I pomyśleć, że takie były strachliwe a teraz nóżki pokazują.
Chmurek: Wątki uratowanych świnek, które są kontynuowane zostają w "uratowanych". W "nasze świnki" zakłada się samemu wątek i prowadzi od początku.
Chmurek: Wątki uratowanych świnek, które są kontynuowane zostają w "uratowanych". W "nasze świnki" zakłada się samemu wątek i prowadzi od początku.
-
AnitaEwelina
Kurcze ale porażkajoasior pisze:Chmurek: Wątki uratowanych świnek, które są kontynuowane zostają w "uratowanych". W "nasze świnki" zakłada się samemu wątek i prowadzi od początku.
P.S. Dziewczyny dostały upragniony hamaczek. Beza ma za duży tyłek do niego ale i tak tarmosi się na niego jak Krema już go zwolni