Wafel został sam
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Re: Batman węgielek i Puchatek trikolor - dwaj podróżnicy :
jestem bardziej załamana perspektywą oddania chłopaków aniżeli utratą pracą choć ona jest równie dobijająca siedzę i wyję
Wiem jak sie czujesz Bo widzialam jak moja mama sie czula gdy stracila prace... I do tad jej nie odzyskala.
Bedzie dobrze! Wez na kolanka swinki, zapewniam cie ze to dobre pocieszacze i chusteczki
Glowa do gory!
Bedzie dobrze! Wez na kolanka swinki, zapewniam cie ze to dobre pocieszacze i chusteczki
Glowa do gory!
- ognista koza
- Kontakt:
Asia909 pisze:Wiem jak sie czujesz Bo widzialam jak moja mama sie czula gdy stracila prace... I do tad jej nie odzyskala.
Glowa do gory!
Praca pracą, ale oddanie chłopaków z powrotem do Stowarzyszenia to mnie załamuje i doprowadza do wycia
Jejku mam nadzieję, że znajdziesz nową pracę i nie będziesz musiała oddawać chłopaków..
Trzymaj się
Trzymaj się
Szkoda, ze musisz oddac chlopakow. A nie mozna zorganizowac jakiejs zbiorki pieniedzy zeby Ci pomoc dopoki nie znajdziesz pracy? Nie zalamuj sie bo wtedy juz wszystko sie sypie. Postaraj sie podejsc optymistycznie do tego problemu to bedziesz miala wiecej motywacji zeby znalezc prace. Podobno dla chcacego nic trudnego.
- ognista koza
- Kontakt:
Praca pracą w końcu ją znajdę to nie jest problem. Nie pierwszy i nie ostatni raz ją tracę i szukam. Zresztą raz na rok, półtora roku jej szukam. Taka służba zdrowia. Umowa na stałe i dłuższy staż w jednym miejscu - rzecz nieosiągalna.ANYA pisze:Szkoda, ze musisz oddac chlopakow. A nie mozna zorganizowac jakiejs zbiorki pieniedzy zeby Ci pomoc dopoki nie znajdziesz pracy? Nie zalamuj sie bo wtedy juz wszystko sie sypie. Postaraj sie podejsc optymistycznie do tego problemu to bedziesz miala wiecej motywacji zeby znalezc prace. Podobno dla chcacego nic trudnego.
Gadałam z rodzicami -jadę z chłopakami do nich na bezrobocie a w razie czego zaopiekują się świnkami nawet gdybym ja musiała z Poznania wyjechać, także na chwilę obecną nie jestem zmuszona żeby ich oddawać. Dalsze postępowanie ze świnkami uzależniam od sytuacji jaka się rozwinie.
Oj to zycze Ci duzo szczescia w znalezieniu pracy i zeby juz sie wszystko poukladalo
- ognista koza
- Kontakt:
Jutro Puchatek ma zabieg przycięcia trzonowców- bardzo proszę o potrzymanie kciuka i pazurków.
Trzymam razem z moimi dziewczynami !