MAS mówi że jest taka opcja Muszę zapytać Ewy i Michała, co Oni na to ale transport do Wawy nie jest taki problematyczny, tylko kwestia też WPA, proszę napisz mi na priv jaka dzielnica, może uda się zgrać w czasie, a jeśli nie ten transport, to Warszawa jest łatwiejsza w darmowym transporciePITER7522 pisze:A może Lolo by sie z Łowiecką do Warszawy zabrała.
Fifi ciągle szuka koleżanki, i co wybierze sobie koleżanke to już zajęta.
Chętni do adopcji.
Pop i Lolo DS i ŁO!wiecka DS [Nowy Dwór Gdański]
Moderator: silje
Re: Lolo Pop i ŁO!wiecka słodkie z [Nowy Dwór Gdański]
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Jak szybciutko ogarniecie to WPA i będzie pozytywne, to myślę, że wezmiemy tylko chyba sie jednak wycofamy z pkp i pojedziemy samochodem, bo to by już 4 małe zwierza były, więc pociągiem słabo...
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ewa i Michał pisze:Jak szybciutko ogarniecie to WPA i będzie pozytywne, to myślę, że wezmiemy tylko chyba sie jednak wycofamy z pkp i pojedziemy samochodem, bo to by już 4 małe zwierza były, więc pociągiem słabo...
Byłoby super.
Jednak termin WPA nie zależy od nas. Ale Fifi i tak czeka z utęsknieniem
-
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Jeżeli pojedziecie jednak PKP, to w Warszawie mogę Wam zaoferować podwózkę. Jakoś się pomieścimy we 3 i kilka świnek
Tak czy inaczej, dajcie mi znać chociaż 2 dni wcześniej dokładnie gdzie i o której mam się stawić po Łowieczkę Będę sobie musiał zaplanować trasę i policzyć przy tej pogodzie ile pojadę ... bo to jednak ok. 300 km będzie
Tak czy inaczej, dajcie mi znać chociaż 2 dni wcześniej dokładnie gdzie i o której mam się stawić po Łowieczkę Będę sobie musiał zaplanować trasę i policzyć przy tej pogodzie ile pojadę ... bo to jednak ok. 300 km będzie
29.11.2018 [*] Helenka
04.09.2021 [*] Brązka
Brązka i ŁO!wiecka
http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic ... 891b7d2a4d
04.09.2021 [*] Brązka
Brązka i ŁO!wiecka
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Najpóźniej środa/czwartek dam znać, chociaż zakładamy, że w Wawie będziemy tak 17-17:30sim0r pisze:Jeżeli pojedziecie jednak PKP, to w Warszawie mogę Wam zaoferować podwózkę. Jakoś się pomieścimy we 3 i kilka świnek
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
ŁO!
Co ja pacze?!
Co za istne szaleństwo w tym wątku! Brawo sim0r, w końcu to ta jedyna, cieszę się że mogłam pomóc mam nadzieję, że Brązka nie uschnie z tęsknoty do przyszłego tygodnia.
Co ja pacze?!
Co za istne szaleństwo w tym wątku! Brawo sim0r, w końcu to ta jedyna, cieszę się że mogłam pomóc mam nadzieję, że Brązka nie uschnie z tęsknoty do przyszłego tygodnia.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
-
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Moja jak zobaczyła ŁO!wiecke to się tylko zapytała kto jej tak trwałą spier*****
29.11.2018 [*] Helenka
04.09.2021 [*] Brązka
Brązka i ŁO!wiecka
04.09.2021 [*] Brązka
Brązka i ŁO!wiecka
-
- Miejscowość: ożarów mazowiecki
- Kontakt:
Btązunia będzie miała piękną koleżankę. bardzo się cieszę że to Łowiecka.
-
- Kontakt:
WPA Jutro. Nie wyobrażam sobie innej decyzji niż TAK.
A gdy już padnie TAK, to dla "GOŚCI" co zawitają 15, w prośkowej wawie będę miał propo.. ale to jutro
A gdy już padnie TAK, to dla "GOŚCI" co zawitają 15, w prośkowej wawie będę miał propo.. ale to jutro
-
- Kontakt:
WPA Pozytywna