To super:) Sycylia i Apulia sa wciąż dostęne, na maluchy już poszła rezerwacjalunanokato pisze:Duże świniaczki są niesamowite. Po przeprowadzce na stałe do Gdyni chciałabym adoptować właśnie jednego gładkiego prosiaczka w duecie z rozetką i te dwie ślicznotki byłyby na razie moim faworytem. <3 Pozdrowionka
Sycylia i maluchy [Nowy Dwór Gd]
Moderator: silje
-
magmagpie
Re: Sycylia i maluchy [Nowy Dwór Gd]
-
lunanokato
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Bedę obserwować temat i może na jesieni uda mi się je przygarnąć jeśli nikt inny się nie zgłosi.magmagpie pisze:To super:) Sycylia i Apulia sa wciąż dostęne, na maluchy już poszła rezerwacja
-
magmagpie
Sycylia i Apulia w jednym mieszkają domu, co nas napełnia szczęściem!
zatem:
Niech im się żarełko i sianko pod łapki ściele obficie, pieszczotów będzie do woli a na cały domek spływa miłość i szczęście w wielkiej obfitośći! Howgh

Dziękujemy za przygarnięcie dziewczyn do serca
zatem:
Niech im się żarełko i sianko pod łapki ściele obficie, pieszczotów będzie do woli a na cały domek spływa miłość i szczęście w wielkiej obfitośći! Howgh
Dziękujemy za przygarnięcie dziewczyn do serca
-
lunanokato
- Kontakt:
Ewusian pytała chyba o małe prosiaczki
a Sycylia i Apulia już adoptowane? 
-
magmagpie
Maluchy Sycyli już też
właśnie ogarniam wątki po pracowitym początku tygodnia 
Lunakato zastanawiaj się szybko, bo świnek u MAS ubywa
Lunakato zastanawiaj się szybko, bo świnek u MAS ubywa
-
lunanokato
- Kontakt:
Nie tyle się zastanawiam co nie wiem kiedy będę miała możliwość przyjąć, ze względu na przeprowadzkę
Ale na pewno ktoś się znajdzie jeszcze
Ps jestem nowa na forum i chciałabym nie na temat spytać co to znaczy MAS? Bo nie ma tego skrótu w "Słowniczku forum". Z góry dzięki za wyjaśnienie
Ps jestem nowa na forum i chciałabym nie na temat spytać co to znaczy MAS? Bo nie ma tego skrótu w "Słowniczku forum". Z góry dzięki za wyjaśnienie
-
magmagpie
MAS to nick pani Małgosi, opiekunki zwierzątlunanokato pisze: Ps jestem nowa na forum i chciałabym nie na temat spytać co to znaczy MAS? Bo nie ma tego skrótu w "Słowniczku forum". Z góry dzięki za wyjaśnienie