no to poszalałam , letko mnie poniosło i uszyłam komplecik pod kolor charakteru Złośnicy
mam nadzieję, że ostatecznie okażę się godna zostać jej Dużym
Bishamon cały ranek mi asystuje i kontroluje jakość
Chloe zdrowa w domku, Coco już w domku[Nowy Dwór Gd]
Moderator: silje
Re: Coco Chanel i Chloe dwie słodkie coronetki [Nowy Dwór Gd
o matko
takie piękne rzeczy potrafisz robic, może uszyjesz coś na bazarki, jakie robimy w SPŚM na rzecz rachunków jakie mamy do płacenia świnkowe mebelki pięknej urody zawsze cieszą się wzięciem, a stowarzyszenie ma pieniądze na leczenie
takie piękne rzeczy potrafisz robic, może uszyjesz coś na bazarki, jakie robimy w SPŚM na rzecz rachunków jakie mamy do płacenia świnkowe mebelki pięknej urody zawsze cieszą się wzięciem, a stowarzyszenie ma pieniądze na leczenie
Trochę to krzywe i maszyna czasem nie słucha, nie wiem czy to nie wstyd takie wystawiać.
Obiecałam to już Ewie wcześniej
Jak koleżanka zobaczyła te zielone to zazyzczyła sobue dla świni swojej siostry prostokątny hamak.
Postaram się wieczorem, jak wrócę ze stajni, coś na bazarek uszyć.
Obiecałam to już Ewie wcześniej
Jak koleżanka zobaczyła te zielone to zazyzczyła sobue dla świni swojej siostry prostokątny hamak.
Postaram się wieczorem, jak wrócę ze stajni, coś na bazarek uszyć.
I tak lepsze niz moje... ja mam problem z zasłoną
- katia
- Miejscowość: Ustroń
- Kontakt:
Mam świnki i roczną kotkę, która je uwielbia obserwować. Nigdy nie zostawiam ich bez kontroli ale widzę, żę kotka boi się gwałtownych ruchów i dźwięków wydawanych przez świnie, bo odskakuje i ucieka
Czupi i Milka : viewtopic.php?f=55&t=8592
Re: Chloe leczy grzybka, Coco już w domku[Nowy Dwór Gd]
No i nie taka Milkiwaj straszna jak ją kotami malują
Coco trafiła w fachowe, wetowe ręce. Czeka teraz na to aż jej koleżanki podrosną do 300 g i będzie miała łączenie, na razie więc rozkoszuje się wielką klatką, nic sobie nie robiąc z kotów zerkających przyjaźnie zza prętów.
Oczywiście łączenie z Dużą udane, ktoś musiał zaznaczyć swoje rządy, więc i Duża została oznaczona. Leżing na kolankach zakończony widokiem stópek, wszystko jak należy
zatem
niech się jej sianko ściele pod łapki obficie, żarełka i pieszczot będzie pod dostatkiem, koty niech będą przyjazne jak dotąd a na cały domek spłynie morze szczęścia, miłości i ciepła!
Howgh!
Coco trafiła w fachowe, wetowe ręce. Czeka teraz na to aż jej koleżanki podrosną do 300 g i będzie miała łączenie, na razie więc rozkoszuje się wielką klatką, nic sobie nie robiąc z kotów zerkających przyjaźnie zza prętów.
Oczywiście łączenie z Dużą udane, ktoś musiał zaznaczyć swoje rządy, więc i Duża została oznaczona. Leżing na kolankach zakończony widokiem stópek, wszystko jak należy
zatem
niech się jej sianko ściele pod łapki obficie, żarełka i pieszczot będzie pod dostatkiem, koty niech będą przyjazne jak dotąd a na cały domek spłynie morze szczęścia, miłości i ciepła!
Howgh!
Re: Chloe leczy grzybka, Coco już w domku[Nowy Dwór Gd]
rano już funkcjonowało mi więcej szarych komórek , bo wczoraj to się zastanawiałam jak filmik z fb udostepnić dla ogółu
https://youtu.be/5an2F5GW7Mw
https://youtu.be/5an2F5GW7Mw