I co tak mało dałaś tej trawki
Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Puchata lwica i dwie córy
Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 0:33 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Cudne puchatki
Na tym zdjęciu to za bardzo nie wiadomo, która to mama, a które to córki
Łaciata i brązowa to córki a ta czarna to mamusia. Córcie mają 2,5miesiąca i 4 dni ale szybko rosną i faktycznie niewiele mniejsze są od mamusi.
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Piękności
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
Moja wiewiórka-Ciastka. Taka była malutka. Zdjęcie robione w drugim dniu po narodzinach tj: 17kwietnia
Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 6:39 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 1 raz.
A oto pimpuś pare godzin po narodzinach-słodki,kochany akrobata który niedługo pojedzie do nowego domku.
Ta łaciata kulka przy misce to Ciapka.
Ta łaciata kulka przy misce to Ciapka.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 6:42 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje panienki w sobote były bardzo obrażone bo pańcia na czas sprzątania najpier wystawiła ich klatke na stół i nie mogły kontrolować porządków a potem jeszcze się okazało że pańcia bez pytania zlikwidowała ich wybieg i wszystkie zabawki. !!! I tak po skończonym sprzątaniu panienki wyszły z klatki pobrykać a tu-nic nie ma ,kompletnie nic-nie ma domku,zabawek,misek,gałązek ani leżaczka. Patrzyły na mnie oburzone jakby chciały powiedzieć-oddawaj nasz plac rekreacyjno-wypoczynkowy i to natychmiast.
Popyskowały tak sobie troche w moim kierunku i obrażone poszły do klatki nie słuchając że oddam im ich plac w niedziele jak nie będzie gości. Najwyraźniej im się to nie spodobało bo natychmiast mi nasikały i nabobczyły na środku kuchni. No cóż rozumiem ich protest bo kuchnia jest ich i one tam rządzą ale musiały jakoś wytrzymać do niedzieli. W niedziele jak goście pojechali moje księżniczki odzyskały swój plac i były mega szczęśliwe bo nie dość że pańcia wszystko oddała to jeszcze zdjęcia blokade z wyjścia na pokój i panienki gęsiego przechadzały się dumnie po całym mieszkaniu. Były tak zadowolone i zaaferowane że zapomniały nasikać i nabobczyć pod łóżkiem ale wybaczam im to bo mogłam delektować się w spokoju kawą i ich słodkim widokiem jak radośnie brykały po pokoju.
Popyskowały tak sobie troche w moim kierunku i obrażone poszły do klatki nie słuchając że oddam im ich plac w niedziele jak nie będzie gości. Najwyraźniej im się to nie spodobało bo natychmiast mi nasikały i nabobczyły na środku kuchni. No cóż rozumiem ich protest bo kuchnia jest ich i one tam rządzą ale musiały jakoś wytrzymać do niedzieli. W niedziele jak goście pojechali moje księżniczki odzyskały swój plac i były mega szczęśliwe bo nie dość że pańcia wszystko oddała to jeszcze zdjęcia blokade z wyjścia na pokój i panienki gęsiego przechadzały się dumnie po całym mieszkaniu. Były tak zadowolone i zaaferowane że zapomniały nasikać i nabobczyć pod łóżkiem ale wybaczam im to bo mogłam delektować się w spokoju kawą i ich słodkim widokiem jak radośnie brykały po pokoju.
Piękne świneczki Nie dziwię się, że się obraziły. Królowym zabrać zabaweczki? Jak dobrze, że goście pojechały i laseczki pokój odzyskały
Na szczęście foch szybko minął a po spacerku i zwiedzaniu mieszkania w nagrodę dostały arbuza i chyba były zadowolone bo chrupały aż im się uszy trzęsły