Witam,
Jestem zainteresowana adopcją Ryjonki. Proszę o informację, czy adopcja jest aktualna oraz, czy istnieje możliwość pojedynczej adopcji (to miałaby by być nasza pierwsza świnka morska.
Jesteśmy z Kwidzyna.
Szamanka ponownie do adopcji(Nowy Dwor Gd)- w DS
Moderator: silje
Re: Ryjonka wolna i Szamanka wolna [Nowy Dwor Gd
Jeśli tak będzie lepiej dla dziewczyn, to możemy adoptować obie 

Re: Ryjonka wolna i Szamanka wstępna rez [Nowy Dwor Gd
trzymac kciuki za domek, jest wstępna rez i gorące serce czeka na WPA
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Ryjonka i Szamanka wstępna rez [Nowy Dwor Gd
Dziękuję za dobre słowa 
Mamy już większość wyprawki. Jest klatka 100, hamak, domek, łóżeczko, mostek itp.
Czekamy na pozostałe drobiazgi.
Po urządzeniu, prześlemy zdjęcia klatki.
Niecierpliwie oczekująca rodzinka

Mamy już większość wyprawki. Jest klatka 100, hamak, domek, łóżeczko, mostek itp.
Czekamy na pozostałe drobiazgi.
Po urządzeniu, prześlemy zdjęcia klatki.
Niecierpliwie oczekująca rodzinka

Re: Ryjonka i Szamanka DS [Nowy Dwor Gd
No to melduję:
Ryjonka i Szamanka są już w Kwidzynie. Dojechały w niedzielę.
Na razie oswajamy, idzie coraz lepiej, ale nadal się chowają, więc czekamy cierpliwie i zachęcamy koperkiem
Prosiaki chętnie jedzą warzywa, ale nie ruszają suchej karmy i sianka.... trochę sie martwię o ząbki. Proszę o rady w tej kwestii. Może przez kilka dni nie podawać nic oprócz sianka???
Piją bardzoooo mało wody. Jest ciepło i myślałam, że będą piły dużo. MOże dlatego, że podawałam ogórka (uwielbiają).
W klatce poruszają się coraz swobodniej. Na wybiegu niestety siedzą w miejscu i się chowają.
Imion nie zmieniamy bo są śliczne.
pozdrawiam
Na razie oswajamy, idzie coraz lepiej, ale nadal się chowają, więc czekamy cierpliwie i zachęcamy koperkiem

Prosiaki chętnie jedzą warzywa, ale nie ruszają suchej karmy i sianka.... trochę sie martwię o ząbki. Proszę o rady w tej kwestii. Może przez kilka dni nie podawać nic oprócz sianka???
Piją bardzoooo mało wody. Jest ciepło i myślałam, że będą piły dużo. MOże dlatego, że podawałam ogórka (uwielbiają).
W klatce poruszają się coraz swobodniej. Na wybiegu niestety siedzą w miejscu i się chowają.
pozdrawiam
-
- Miejscowość: Pomorze
- Kontakt:
U mnie zieleninę jadły wieczorem.Rano i wieczór sucha karma i siano non stop.Do wieczora jak zgłodniały siano znikało.A wody niewiele z poidła ubywało.Cieszę się,że dziewczyny się zadomowiająiwona-i19 pisze:No to melduję:
pozdrawiam

Zorro,Garcia,Piotr,wieczne tymczasy Wafel,Tosio,Toskania za TM
hejiwona-i19 pisze:No to melduję:
pozdrawiam

Świnki zazwyczaj mało piją, sucha karma.... różnie bywa, może sianko poszukać innej marki? moje wybrzydzają lubią zuzala i jurajskie
ogórek rządzi
całujemy mocno

Kolejna relacja:
Ryjonka i Szymanka zaklimatyzowły się. Buszują po klatce i po wybiegu, jedzą z ręki i wszystko jest dobrze.
Czasami tylko Ryjonka wydaje dźwięk oznaczający, że coś jej nie pasuje "skarży się", chyba Szamanka trochę jej dokucza, ale nie wiem, czy mogę coś z tym zrobić.
Poniżej pierwsze zdjęcia:
https://naforum.zapodaj.net/63af1619733d.jpg.html https://naforum.zapodaj.net/665d3242632d.jpg.html
Ryjonka i Szymanka zaklimatyzowły się. Buszują po klatce i po wybiegu, jedzą z ręki i wszystko jest dobrze.
Czasami tylko Ryjonka wydaje dźwięk oznaczający, że coś jej nie pasuje "skarży się", chyba Szamanka trochę jej dokucza, ale nie wiem, czy mogę coś z tym zrobić.
Poniżej pierwsze zdjęcia:
https://naforum.zapodaj.net/63af1619733d.jpg.html https://naforum.zapodaj.net/665d3242632d.jpg.html
super wieści
trzymamy kciuki za zgodną koegzystencję