Dawkowanie witaminy C, warzyw i owoców... ile?
Moderator: pastuszek
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Dawkowanie witaminy C, warzyw i owoców... ile?
Jeden z moich kiciputków długowłosych ma cały zadek w taki ciemny jakby łupież. Badaliśmy to i nie są to żadne pasożyty. Najwyraźniej łuszczy mu się skóra i osiada na włosach.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Te kropki czarne w sumie mogą być też od gruczołu.
Ta moja druga połówka tak dogadza z tym jedzeniem marnym że jednego wzdeło, aż gulaji dostał po bokach. W aptece kupiłem espumisan, na szczęście z łyżeczki jadł, mam nadzieje że mu przejdzie... On non stop łyka, jest taki łapczywy. Mam wagę kuchenną, jakby tu im dietę dobrać?
Byłem u weta we Włocławku polecanego na tym forum, naprawdę profesionalne podejście. Marny ma świerzba, dostały po kropelce na kark. Wpierw musiała z dupki tam gdzie ma strupki zdrapać troszkę skóry do próbki i pod mikroskop. Wszystko było jak czarno na białym. Stąd ciągłe drapanie i podgrzanie. Terapia troszkę potrwa ale wytępi się pasożyta!kimera pisze:Jeden z moich kiciputków długowłosych ma cały zadek w taki ciemny jakby łupież. Badaliśmy to i nie są to żadne pasożyty. Najwyraźniej łuszczy mu się skóra i osiada na włosach.
Wracając do dużo wcześniejszego pytania, to marny już nie ciągnie za włosy krótkowłosej. W ten sposób chciał pokazać że coś mu jest...