Agatka zwana Szczotką [Szczecin] -w DS
Moderator: silje
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Agatka zwana Szczotką [Szczecin] - adopcja wstrzymana
Chyba zapowiada się na długowłosą piękność 

Agatka jest cudowna. Gdyby moja Mili była zdrowsza to już by nie była w wątku adopcyjnym, oj nie...Oby znalazła świetny domek, bo zasługuje na to z całą pewnością. Prawdziwa z niej piękność. Aga...a może ją zostawisz u siebie, co? Tak fajna świnia 

Oooo witam
Jesteś w końcu
Oj nie kuś
Póki co Szczoteczka jest na intensywnym tuczu ale mało przybiera. Do tego po zastrzykach się jej odczyny porobiły. Dzielny prosiak. Ani razu nie zapiszczała odkąd jest u mnie.

Oj nie kuś

Ano jestem;) Czas skończyć się ukrywać;)
dzielna dziewczyna. Już odczyny? Biedactwo. Może wypróbuj na niej także sinlac i płatki owsiane. A badania na boby były? Może ma pasażerów na gapę i stąd słabe przyrosty wagi
dzielna dziewczyna. Już odczyny? Biedactwo. Może wypróbuj na niej także sinlac i płatki owsiane. A badania na boby były? Może ma pasażerów na gapę i stąd słabe przyrosty wagi
Ostatnio zmieniony 06 sty 2016, 16:28 przez Pati od Mili, łącznie zmieniany 1 raz.
Były bobki na badaniu. Jeszcze raz zaniosę niedługo. Wczoraj ważyła 440g! No szał.
wow! A widzisz-rozkręca się. Masz rękę do niej! Dobrze jej u Ciebie...ewidentnie...Nie żebym jakaś natrętna była, ale...Agatka u Ciebie miałaby jak u Pana Boga za piecem 

Zacznij dorabiać jako akwizytorka bo dobrze Ci idzie przekonywanie mnie 

hahaha, mam wprawę w urabianiu mojego szefa
Na nim ćwiczę
Ale póki co podwyżki mi dać nie chce, czyli jeszcze do mistrzostwa trochę mi brakuje
Jeszcze trochę nad Tobą popracuję i sama stwierdzisz, że Szczotka jest Tobie pisana