Morusek :( z adopcji

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Morusek :( z adopcji

Post autor: sosnowa »

NIgdy nic go nie zastąpi. To jak cios topora, ale paradoksalnie, chcę Ci tak dodać otuchy. Adopcja towarzysza dla osieroconego świnka nie będzie zdradą, jak nowego pokochasz, to nowym kawałkiem serca, którego jeszcze nie ma, a przyrośnie do tego pustego miejsca, nie wejdzie na to miejsce. Mówię to z własnego doświadczenia. Boli nadal, zawsze będzie i jestem z tego zadowolona, bo tak ma być. A kocham nowe świnki bardzo też. I też tak ma być. A i tak nie zdążyliśmy ( od poniedziałku do piątku tylko była sama) a jednak dostała cukrzycy..........
Trzymaj się, bardzo współczuję.
Ameba
Miejscowość: okolice Gliwic
Kontakt:

Post autor: Ameba »

:swieca:
NIKI 2

Post autor: NIKI 2 »

:swieca: :sadness:
anemonka1984

Post autor: anemonka1984 »

sosnowa pisze:NIgdy nic go nie zastąpi. To jak cios topora, ale paradoksalnie, chcę Ci tak dodać otuchy. Adopcja towarzysza dla osieroconego świnka nie będzie zdradą, jak nowego pokochasz, to nowym kawałkiem serca, którego jeszcze nie ma, a przyrośnie do tego pustego miejsca, nie wejdzie na to miejsce. Mówię to z własnego doświadczenia. Boli nadal, zawsze będzie i jestem z tego zadowolona, bo tak ma być. A kocham nowe świnki bardzo też. I też tak ma być. A i tak nie zdążyliśmy ( od poniedziałku do piątku tylko była sama) a jednak dostała cukrzycy..........
Trzymaj się, bardzo współczuję.

Dzięki za słowa otuchy...pomyślimy....choc na razie jest to ciagle b. trudne ...minal już tydzień a mi go ciagle brak...
joasior

Post autor: joasior »

:( Dla Moruska :swieca:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”