Tosia, Pipi i Basia[*], nasze słodziaki

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Re: Basia i Tosia, nasze słodziaki

Post autor: Gaja »

No tak, Basia i Tosia już od dwóch tygodni mają tutaj swój wątek, a ja dopiero teraz oficjalnie tutaj witam "moje" świnki :redface: ( ale już wcześniej zaglądałam do Waszego wątku, choć tylko z telefonu )... Tak więc - witajcie :buzki:

Świnki wyglądają na zadowolone z nowego domu - bardzo się cieszę. Będę tutaj do Was zaglądać, liczę więc po ciuchu na dużą dawkę wiadomości i zdjęć "moich" panienek ;). Pozdrawiam, i proszę o wygłaskanie w moim imieniu Basi i Tosi :buzki:
JoShiMa

Post autor: JoShiMa »

Będę się starać. Na razie panny dostały hamaczek, ale jeszcze się nie dają obfocić na nim. Czmychają z niego jak tylko usłyszą ruch.
JoShiMa

Mikołaj przyniósł wanienkę dla lalek. Hmmm. Tylko czy aby na pewno dla lalek?

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Nie kąp dziewczyn za często, przy gładkowłosych raz na pół roku spokojnie wystarczy. No i najlepiej myć tylko brzuszek, łapki i kuperek. Absolutnie nie wolno myć główki.
JoShiMa

Dziewczynom się już się po prostu należało, a córki stwierdziły, że nie będą kąpać w misce skoro mają taką poręczną wanienkę. To oczywiście nie znaczy, że świnki się będą moczyć w niej na okrągło.
JoShiMa

Na podwórkowy wybieg jeszcze za chóodno, ale mlecztku wszędzie pod dostatkiem. Mniam mniam.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Jakie kluchy :lol: Świeża zielenina to jest to co świnki kochają najbardziej :love: Moje to dałyby się pokroić za trawę 8-)
Obrazek
JoShiMa

Nasze się już tak rozbisurmaniły, że wrzeszczą ilekroć słyszą otwierające się drzwi na taras. Dobrze wiedzą skąd mleczyk przychodzi.
katiusha

Post autor: katiusha »

I słusznie! Trzeba upominać się o smakołyki! :lol: Laski opływowe jak zeppelinki :love:
JoShiMa

Opływowe a jakie skoczne. Tosia, ta z szerszym paskiem na pyszczku lubi się ułożyć u podnóża trapu. Basia kiedy chce zejść, to dochodzi na dół a potem wykonuje zgrabny sus nad głową Tosi, wyrażając przy okazji swoje niezadowolenie z faktu iż musi się aż tak wysilać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”