Gburka (*), Fanaberka (*), Młode małżeństwo Dixi i Teng

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Re: Bydgoskie arystokratki: Gburia-Furia i Fanaberia

Post autor: Bajlandia »

Dziękujemy za takie cieplutkie powitanie na forum :buzki: i za te wszystkie komplementy! :buzki: Dziewczęta prawie by się zaczerwieniły :redface: gdyby nie to, że one wiedzą, że to wszystko prawda i że te komplementy się im po prostu należą :lol: Nie mniej jeszcze raz dziękujemy pięknie!

My sobie powolutku żyjemy i się oswajamy. Wczoraj pannice dzielnie kibicowały Polakom! Muszę przyznać że Fanaberia nawet dzielniej, bo przesiedziała grzecznie calutki mecz, a Gburia tylko pierwszą połowę. W przerwie najpierw na mnie nasikała, a potem stwierdziła, że ona już siedzieć nie będzie i idzie podbijać świat!

Dziś było trochę poruszenia w klatce ponieważ lekko nam się zmieniło umeblowanie i trzeba było wszystko zwiedzać od początku! Jednak nie ważne czy hamak prostokątny, czy trójkątny póki co ulubione miejsce świnek jest pod hamakiem. A, że świnki długowłose, a hamaczki polarowe zestawienie to daje nam przepiękne naelektryzowane irokezy u obu arystokratek :laugh: wygląda to przekomicznie, mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zrobić zdjęcie!
A może macie pomysł jak im pomóc? Jak mi się włosy elektryzują to się strasznie złoszczę, one też pewnie nie są z tego zadowolone.

Gburia troszkę sika "kredą" więc za radą Gren postaramy się trzymać diety nisko wapniowej, obserwować i mieć nadzieję, że nic poważnego z tego nie wyniknie.

Na koniec Fanaberia oddająca idealnie to co czuję widząc co się dzieje za oknem!
Obrazek
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Assia_B

Post autor: Assia_B »

To super, że dziewczyny kibicowały, w takich kibicach siła :szczerbaty:

Za oknem jest okropnie :sadness:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

To chyba trzeba wyprać w lenorze :lol:
Na 'kredę' to rzeczywiście dobra dieta, ale same takie siuśki to jeszcze nic poważnego. Świnki wysiuśkują nadmiar wapnia tak a nie musi to oznaczać choroby :)

Ja mam dziś wolne i niezależnie od aury idę na łàkę szukać prezentów dla moich frędzli :102: .....jak tylko się zwlokę złóżka oczywiście :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

No to i ja rozkokaszam się w wątku przecudnych arystokratekObrazek
Za oknem dalej pi..pa i u mnieObrazek Od godziny się zbieram, co by wyjść po zioło...I dalej leżę :lol:
Inoue

Post autor: Inoue »

cudne laski :love:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Kontakt:

Katiusha po zioło? Z Mufisiem i Harwejową się zgadaliście? :lol:

Ja dopiero co się ubrałam... w typowo podomowe ciuchy :szczerbaty: ale wybieg dziewczynom zorganizowałam już wcześniej - są priorytety 8-) A tu trzeba by się ruszyć, bo impreza dziś na uczelni, a jak chcę się wyrobić na 21 to ... no... z moim tempem trzeba by już zacząć :glowawmur:

Świnie leżą na wybiegu:
Fanaberia w sianie przy okazji pojadając
Gburia na legowisku łapie cudne pozy z wywalonymi tylnymi stopiszczami

Zrobiłabym zdjęcia, ale jak się ruszę i zacznę wyciągać aparat z szafki to pewnie wrócą do pozycji "nas tu nie ma, my nic nie robimy, generalnie nie zaprzątaj sobie nami głowy... no chyba, że masz jedzenie"

PS. O własnie Fanaberia wbiła się Gburii na legowisko jest turkotanie i kręcenie kuprami czyli nici z fajnych póz na zdjęciach :meeting:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
katiusha

:lol: Wysuszę, to sprawdzę.Może ma kopa? Takie pozy często umykają. Trzeba by z aparatem na czole chodzić :szczerbaty:
Nadal leżę :nie_powiem:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No wiecie! Ja wczoraj miałam jedyny dzień wolny (zresztą odebrany za nadgodziny) i od razu pędziłam co sił w nogach po trawę dla frędzli!!! Ruszać tyłeczki i na łąkę! Raz dwa!..... :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Przyniosłam :102:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Kontakt:

Brawo! :shakehands: Ja umyłam włosy i podałam świnkom i sobie obiad. Produktywność lvl milion! :lol: A teraz stoję przed najważniejszym wyborem... tego dnia (i wszystkich innych dni) w co ja mam się ubrać?! :shock: :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”