Dziękujemy za takie cieplutkie powitanie na forum i za te wszystkie komplementy! Dziewczęta prawie by się zaczerwieniły gdyby nie to, że one wiedzą, że to wszystko prawda i że te komplementy się im po prostu należą Nie mniej jeszcze raz dziękujemy pięknie!
My sobie powolutku żyjemy i się oswajamy. Wczoraj pannice dzielnie kibicowały Polakom! Muszę przyznać że Fanaberia nawet dzielniej, bo przesiedziała grzecznie calutki mecz, a Gburia tylko pierwszą połowę. W przerwie najpierw na mnie nasikała, a potem stwierdziła, że ona już siedzieć nie będzie i idzie podbijać świat!
Dziś było trochę poruszenia w klatce ponieważ lekko nam się zmieniło umeblowanie i trzeba było wszystko zwiedzać od początku! Jednak nie ważne czy hamak prostokątny, czy trójkątny póki co ulubione miejsce świnek jest pod hamakiem. A, że świnki długowłose, a hamaczki polarowe zestawienie to daje nam przepiękne naelektryzowane irokezy u obu arystokratek wygląda to przekomicznie, mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zrobić zdjęcie!
A może macie pomysł jak im pomóc? Jak mi się włosy elektryzują to się strasznie złoszczę, one też pewnie nie są z tego zadowolone.
Gburia troszkę sika "kredą" więc za radą Gren postaramy się trzymać diety nisko wapniowej, obserwować i mieć nadzieję, że nic poważnego z tego nie wyniknie.
Na koniec Fanaberia oddająca idealnie to co czuję widząc co się dzieje za oknem!
Gburka (*), Fanaberka (*), Młode małżeństwo Dixi i Teng
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Re: Bydgoskie arystokratki: Gburia-Furia i Fanaberia
Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
To super, że dziewczyny kibicowały, w takich kibicach siła
Za oknem jest okropnie
Za oknem jest okropnie
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
To chyba trzeba wyprać w lenorze
Na 'kredę' to rzeczywiście dobra dieta, ale same takie siuśki to jeszcze nic poważnego. Świnki wysiuśkują nadmiar wapnia tak a nie musi to oznaczać choroby
Ja mam dziś wolne i niezależnie od aury idę na łàkę szukać prezentów dla moich frędzli .....jak tylko się zwlokę złóżka oczywiście
Na 'kredę' to rzeczywiście dobra dieta, ale same takie siuśki to jeszcze nic poważnego. Świnki wysiuśkują nadmiar wapnia tak a nie musi to oznaczać choroby
Ja mam dziś wolne i niezależnie od aury idę na łàkę szukać prezentów dla moich frędzli .....jak tylko się zwlokę złóżka oczywiście
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Bajlandia
- Kontakt:
Katiusha po zioło? Z Mufisiem i Harwejową się zgadaliście?
Ja dopiero co się ubrałam... w typowo podomowe ciuchy ale wybieg dziewczynom zorganizowałam już wcześniej - są priorytety A tu trzeba by się ruszyć, bo impreza dziś na uczelni, a jak chcę się wyrobić na 21 to ... no... z moim tempem trzeba by już zacząć
Świnie leżą na wybiegu:
Fanaberia w sianie przy okazji pojadając
Gburia na legowisku łapie cudne pozy z wywalonymi tylnymi stopiszczami
Zrobiłabym zdjęcia, ale jak się ruszę i zacznę wyciągać aparat z szafki to pewnie wrócą do pozycji "nas tu nie ma, my nic nie robimy, generalnie nie zaprzątaj sobie nami głowy... no chyba, że masz jedzenie"
PS. O własnie Fanaberia wbiła się Gburii na legowisko jest turkotanie i kręcenie kuprami czyli nici z fajnych póz na zdjęciach
Ja dopiero co się ubrałam... w typowo podomowe ciuchy ale wybieg dziewczynom zorganizowałam już wcześniej - są priorytety A tu trzeba by się ruszyć, bo impreza dziś na uczelni, a jak chcę się wyrobić na 21 to ... no... z moim tempem trzeba by już zacząć
Świnie leżą na wybiegu:
Fanaberia w sianie przy okazji pojadając
Gburia na legowisku łapie cudne pozy z wywalonymi tylnymi stopiszczami
Zrobiłabym zdjęcia, ale jak się ruszę i zacznę wyciągać aparat z szafki to pewnie wrócą do pozycji "nas tu nie ma, my nic nie robimy, generalnie nie zaprzątaj sobie nami głowy... no chyba, że masz jedzenie"
PS. O własnie Fanaberia wbiła się Gburii na legowisko jest turkotanie i kręcenie kuprami czyli nici z fajnych póz na zdjęciach
Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
Wysuszę, to sprawdzę.Może ma kopa? Takie pozy często umykają. Trzeba by z aparatem na czole chodzić
Nadal leżę
Nadal leżę
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No wiecie! Ja wczoraj miałam jedyny dzień wolny (zresztą odebrany za nadgodziny) i od razu pędziłam co sił w nogach po trawę dla frędzli!!! Ruszać tyłeczki i na łąkę! Raz dwa!.....
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
- Bajlandia
- Kontakt:
Brawo! Ja umyłam włosy i podałam świnkom i sobie obiad. Produktywność lvl milion! A teraz stoję przed najważniejszym wyborem... tego dnia (i wszystkich innych dni) w co ja mam się ubrać?!
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020