✰Dwa puchate waciki-Poziomek DS i Wacik DS✰/k.Poznania
Moderator: silje
Re: ✰Dwa mini puchate waciki czyli Poziom i Wat✰ [k. Poznani
Aaaaaaaach! Znalazłam waciki!!!
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Waciki rządzą!
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Są niesamowici! Mąż był dziś po nocce, o 15 dostał na pobudkę Wacika (tego z jasnymi uszkami i niesamowicie puchatym futerkiem) do łóżka na tulanie i o to efekt
Widzieliście kiedyś słodszego miziaka?
Widzieliście kiedyś słodszego miziaka?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ooo taaak słodziak
A ja którego miałam na rękach? Nie przeglądałam mu się
A ja którego miałam na rękach? Nie przeglądałam mu się
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Lilith88
- Kontakt:
Chyba właśnie tego bardziej puchatego z jasnymi uszkami
A wiecie jak one same ładnie piją Imunoglukan? Jestem w szoku!
A wiecie jak one same ładnie piją Imunoglukan? Jestem w szoku!
Ło matulu, niezły jest!
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Zobaczysz Darek nie pozwoli Ci go oddać...
I co tam słychać u chłopaków?
- Lilith88
- Kontakt:
Biegają, skaczą, bawią się, jedzą i rosną. Dziś ich zważę to napisze jakie mam kluski Spróbuję też dziś lub jutro zrobić im foty ale to nie jest proste zadanie, bo są strasznie energiczni Mój Gery wciąż ich akceptuje a nawet więcej, bo wciąż się z nimi tula w domkach i norkach więc dalej mają moją sypialnie zamiast klatki
Dodam jeszcze, że chłopcy biorąc pod uwagę, że dogadują się z moim Gerym, dogadają się z każdą nawet najbardziej agresywną i dominującą świnką, więc naprawdę polecam, szczególnie jak ktoś ma problem z łączeniem. Dla niewtajemniczonych- Gery jest agresywny i terytorialny, ile by terytorium nie miał to dla drugiej świnki i tak nie ma tam miejsca, wygryza tyłki, atakuje i zdecydowanie próbuje zagryźć, toleruje ewentualnie małe świnki które mu się całkowicie podporządkowują i nie wykazują żadnych zachowań typowo samczych. Poziomek i Wacik mimo, że są spokojni to nie są zupełnie ulegli i potrafią się bronić, jednak w ich przypadku Gery jakby złagodniał, oczywiście, że on rządzi ale nie robi sobie nic z kłapnięcia przez małe białe kuleczki zębami mu w nos jak przesadzi z namolnością względem ich. Leżą w trójkę razem, właściwie wszystko robią razem, biegają po pokoju gęsiego i śpią w dwa lub trzy przytuleni, jedzą też zawsze razem, o nic nie ma większych kłótni, ewentualnie małe kilkusekundowe sprzeczki jak w każdym stadzie, "bo ten kawałek ogórka jest lepszy".
W związku z powyższym, polecam serdecznie białaski ode mnie, naprawdę dogadają się z każdą inną swinką
Dodam jeszcze, że chłopcy biorąc pod uwagę, że dogadują się z moim Gerym, dogadają się z każdą nawet najbardziej agresywną i dominującą świnką, więc naprawdę polecam, szczególnie jak ktoś ma problem z łączeniem. Dla niewtajemniczonych- Gery jest agresywny i terytorialny, ile by terytorium nie miał to dla drugiej świnki i tak nie ma tam miejsca, wygryza tyłki, atakuje i zdecydowanie próbuje zagryźć, toleruje ewentualnie małe świnki które mu się całkowicie podporządkowują i nie wykazują żadnych zachowań typowo samczych. Poziomek i Wacik mimo, że są spokojni to nie są zupełnie ulegli i potrafią się bronić, jednak w ich przypadku Gery jakby złagodniał, oczywiście, że on rządzi ale nie robi sobie nic z kłapnięcia przez małe białe kuleczki zębami mu w nos jak przesadzi z namolnością względem ich. Leżą w trójkę razem, właściwie wszystko robią razem, biegają po pokoju gęsiego i śpią w dwa lub trzy przytuleni, jedzą też zawsze razem, o nic nie ma większych kłótni, ewentualnie małe kilkusekundowe sprzeczki jak w każdym stadzie, "bo ten kawałek ogórka jest lepszy".
W związku z powyższym, polecam serdecznie białaski ode mnie, naprawdę dogadają się z każdą inną swinką