Przyjaciele Lorda Pontusa
Moderator: silje
Re: Pontus i Tola czyli love story :-)
Celebryci wrócili, jak widać charakterki przez te upały im się nie zmieniły. Pozdrawiam
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Celebryci dziękują i dygają w uszanowaniu hołdów. 
Dzisiaj obchodzimy czwartą rocznicę zamieszkania Pontusa u mnie. Było świętowane arbuzem
Jednakże generalnie Pontusa malo co obchodzą takie rocznice, co udowadnia niniejszym i posyła całuski różowym pyszczkiem

Dzisiaj obchodzimy czwartą rocznicę zamieszkania Pontusa u mnie. Było świętowane arbuzem

Jednakże generalnie Pontusa malo co obchodzą takie rocznice, co udowadnia niniejszym i posyła całuski różowym pyszczkiem

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Najważniejsze, że dają żarcieporcella pisze:Jednakże generalnie Pontusa malo co obchodzą takie rocznice, co udowadnia niniejszym i posyła całuski różowym pyszczkiem![]()

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Bo nie widać tego żółtego futra na zadkupucka69 pisze:Ależ są czyściutcy i eleganccy - spod igiełki wprost

Pontus wielu kolejnych rocznic przybycia życzymy 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Byłam umówiona z Tolą na kontrolę stanu jej tarczycy do dr Kasi, wzięłam Pontusa do towarzystwa, żeby nie płakał, bo Tola miała zostać w klinice do wieczora (o 20 dr Oliwia...).
No i okazało się, że Pontus ma torbiel tarczycy, sporą, jak orzeszek. W środę operacja, chyba, że coś w badaniach będzie nie tak.

No i okazało się, że Pontus ma torbiel tarczycy, sporą, jak orzeszek. W środę operacja, chyba, że coś w badaniach będzie nie tak.

Kolejna świnia z torbielą?? To jakaś choroba gatunku??

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No właśnie. Pytanie - dlaczego tyle tych torbieli - jest postawione śmiało i nikt na nie nie odpowiada. Dr. Oliwia podejrzewa, że po prostu poprzednio nie były diagnozowane. No ale to nie wyjaśnia - dlaczego świnki, w większości w wieku powyżej 3 lat masowo chorują na tarczycę
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Pytałam o to samo dr Agaty Godlewskiej. Uważa podobnie - zwiększa się świadomość właścicieli i dlatego obecnie diagnozuje się świnki a wcześniej nikt z taką świnką nie przychodził do weta.