Mi tam pod mikroskopem wydawały się bardzo proludzkie machały mi łapką i radośnie podskakiwały
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita, Baltazar i Don Pedro, Augustyna, Augustyn, Polikarp, Witkac, Wikta
Nikt nie zainteresowany takimi cudami?
Panowie dziś przeszli małe spa z nizoralem w roli głównej prosiaki bardzo spokojne podczas kąpieli
Wyszły małe puchacze może w wersji puufff spodobają się Dużym
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita, Baltazar i Don Pedro, Augustyna, Augustyn, Polikarp, Witkac, Wikta
No nie...
Ja rozumiem, że chłopcy mają kwarantannę, że mieli niefajne żyjątka w futerku, ale... żeby taka CISZA!!!
A panowie sympatyczni, podchodzą do kratek klatki, jak któryś z domowników przechodzi obok (najczęściej jednak tak reagują na Matkę Karmiącą, czyli mnie ). Dziś po powrocie do domu zauważyłam totalne poruszenie w klateczce Aston-Martina - dziki popcorning z radosnym pogadywaniem widowisko godne polecenia
W niedzielę postaram się może dadzą się namówić na modeling
Nie tylko cudne wizualnie, ale okazały się myziakami fajnymi a poprzednie lekkie podgryzanie? cóż... wynik stresu. Jakby ktoś mnie zostawił, wyniósł z bezpiecznego domku i podrzucił gdzieś - też bym gryzła. O!
Po kwarantannie się zacznie. Na pewno! Szkoda, że ja nie mogę, bo mam już rezerwację gdzie indziej. Ach, ten Martin zwłaszcza...
Z przyjemnością obejrzę foteczki obu kawalerów. Chociaż tyle...
Fionka2014 pisze:Sliczni panowie dwaj
aż dziw z taka cisza i nikt nie chce adoptować
Może zbyt obrazowo opisałam jak coś z ich futerka machało do mnie łapką
Ale drodzy zainteresowani Duzi - spokojnie - wychodzimy na prostą! ostatnia dawka na sublokatorów podana, więc liczę na las rąk
Fionka2014 pisze:
Może zbyt obrazowo opisałam jak coś z ich futerka machało do mnie łapką
Ale drodzy zainteresowani Duzi - spokojnie - wychodzimy na prostą! ostatnia dawka na sublokatorów podana, więc liczę na las rąk
wystarczy nie miec mikroskopu i nic nie będzie machać
a tak na serio...chłopaki śliczniaste, małe zyjątka lada moment, albo już dostaja eksmisje...nic tylko brać panów na salony
wstępna rezerwacja jest
Teraz trzeba "ogarnąć" WPA... wyzwanie ale damy radę... mam nadzieję