Regulamin forum
Regulamin forum
1. Przed utworzeniem nowego tematu sprawdź przy pomocy wyszukiwarki czy temat był już poruszany na forum - jeśli temat już istnieje postaraj się kontynuować wątek
2. Określ rzeczowo tytuł nowego wątku - tematy w stylu: "Pomocy !!!", "Mam problem ..." utrudniają innym użytkownikom korzystanie z forum
3. Do bezpośredniego kontaktu z innymi użytkownikami używaj skrzynki prywatnych wiadomości, ewentualnie shotbox'a.
wróciliśmy od weterynarza jednak to ciąża i to zaawansowana.Weterynarz powiedział ,że tydzień góra dwa i będą młode czuje dużą ulge ,że to ciąża a nie jakaś choroba
to teraz tylko uważaj żeby samiec nie miał okazji jej znowu zapylić bo będzie źle dla niej.
Teraz samca szybciutko na kastrację i odczekać tych parę tygodni aż nie będzie już mógł zapładniać. No bo jakie inne wyjście - same w klatkach nie mogą całe życie siedzieć i się frustrować...
tak wiem już są w osobnych klatkach tutaj u weterynarza nie sterylizują świnek ale dał mi adres do Katowic i tam muszę zadzwonić i się umówić.Gdy zapytałam się weterynarza jak to możliwe ,że weterynarz mógł się pomylić powiedział ,że zdąża się tak zwłaszcza wśród rozetek zadałam mu mnóstwo pytań ale mam jeszcze jedno bo świnki mają hamak i domek wyciągnąć to?? Bo jednak na hamak skacze a na domek tez skacze
Dzwoniłam do weterynarza kastracja świnki morskiej to koszt w granicach 250 zł w wzwyż jestem w szoku ,że tak drogo ja jak sterylizowałam suczkę to płaciłam 300 zł za psa myślałam ,że za takie małe zwierzątko koszt będzie znacznie mniejszy