Jadźka i Jaś, Julka (ds) [Poznań]
Moderator: silje
Re: Jadzia & Julka - dwie samiczki [POZNAŃ]
Mysle, ze szybko znajdzie sie domek dla dziewczyn bo sa naprawde piekne.
Meiss - dziewczynki mają nieco dłuższe futerko na całości ale to typowe krótkowłose panienki.
Mam nadzieję, że macie rację i dziewczyny szybko znajdą nowe domki. Fajne z nich babki. Wczoraj razem z moim stadem podbiegły do drzwiczek i wcinały z ręki pomidorka. Coraz mniej się mnie boją, co bardzo mnie cieszy. Kontroluję wagę dziewczynek, ale na razie za wcześnie żeby łączyć wzrost wagi z ciążą. Laseczki wcinają bez opamiętania karmę, sianko i warzywka. Niezadowoleniem reagują na szczekanie psa i trąbienie samochodu dobiegające z za okna.

Mam nadzieję, że macie rację i dziewczyny szybko znajdą nowe domki. Fajne z nich babki. Wczoraj razem z moim stadem podbiegły do drzwiczek i wcinały z ręki pomidorka. Coraz mniej się mnie boją, co bardzo mnie cieszy. Kontroluję wagę dziewczynek, ale na razie za wcześnie żeby łączyć wzrost wagi z ciążą. Laseczki wcinają bez opamiętania karmę, sianko i warzywka. Niezadowoleniem reagują na szczekanie psa i trąbienie samochodu dobiegające z za okna.

ja bym chętnie wzięła
jak się okaże że mój Rotex to Pani Rotex ( w sobotę do veta na ugs idziemy ), jak ktoś się znajdzie dla mnie na WPA
i jak się okaże że małych "chrumchrumek" nie będzie 

PW ?
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 14:03 przez Lanuszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Yyyy, sorki. Tzn. ode mnie poszło PW do założycielki postu
ale jeżeli Lanuszka byłaś pierwsza, no to będę musiał poszukać innych świnek 

nie, nie, ja nie o te świnki się jeszcze nie starałam, tylko na forum pisałam, że chciałabym.
Ty masz pierwszeństwo
Ty masz pierwszeństwo

Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 14:04 przez Lanuszka, łącznie zmieniany 1 raz.
źle mnie zrozumiałeś, ja na WPA czekam od listopada, a o te świnki się jeszcze nie starałam.kubi2 pisze:Yyyy, sorki. Tzn. ode mnie poszło PW do założycielki postuale jeżeli Lanuszka byłaś pierwsza, no to będę musiał poszukać innych świnek
Aaaa, a to dobrze
To ja pierwszy
No chyba, że okażą się "ciężarówki" i adopcja będzie wstrzymana na dłużej.

powodzeniakubi2 pisze:Aaaa, a to dobrzeTo ja pierwszy
No chyba, że okażą się "ciężarówki" i adopcja będzie wstrzymana na dłużej.