Jadźka i Jaś, Julka (ds) [Poznań]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ANYA

Re: Jadzia & Julka - dwie samiczki [POZNAŃ]

Post autor: ANYA »

Mysle, ze szybko znajdzie sie domek dla dziewczyn bo sa naprawde piekne.
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Meiss - dziewczynki mają nieco dłuższe futerko na całości ale to typowe krótkowłose panienki. :)

Mam nadzieję, że macie rację i dziewczyny szybko znajdą nowe domki. Fajne z nich babki. Wczoraj razem z moim stadem podbiegły do drzwiczek i wcinały z ręki pomidorka. Coraz mniej się mnie boją, co bardzo mnie cieszy. Kontroluję wagę dziewczynek, ale na razie za wcześnie żeby łączyć wzrost wagi z ciążą. Laseczki wcinają bez opamiętania karmę, sianko i warzywka. Niezadowoleniem reagują na szczekanie psa i trąbienie samochodu dobiegające z za okna.

Obrazek
Lanuszka

Post autor: Lanuszka »

ja bym chętnie wzięła :102: jak się okaże że mój Rotex to Pani Rotex ( w sobotę do veta na ugs idziemy ), jak ktoś się znajdzie dla mnie na WPA :) i jak się okaże że małych "chrumchrumek" nie będzie :prezent:
kubi2

Post autor: kubi2 »

A poszło PW :)
Lanuszka

PW ?
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 14:03 przez Lanuszka, łącznie zmieniany 1 raz.
kubi2

Yyyy, sorki. Tzn. ode mnie poszło PW do założycielki postu :) ale jeżeli Lanuszka byłaś pierwsza, no to będę musiał poszukać innych świnek :(
Lanuszka

nie, nie, ja nie o te świnki się jeszcze nie starałam, tylko na forum pisałam, że chciałabym.
Ty masz pierwszeństwo :)
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 14:04 przez Lanuszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Lanuszka

kubi2 pisze:Yyyy, sorki. Tzn. ode mnie poszło PW do założycielki postu :) ale jeżeli Lanuszka byłaś pierwsza, no to będę musiał poszukać innych świnek :(
źle mnie zrozumiałeś, ja na WPA czekam od listopada, a o te świnki się jeszcze nie starałam.
kubi2

Aaaa, a to dobrze :) To ja pierwszy :) No chyba, że okażą się "ciężarówki" i adopcja będzie wstrzymana na dłużej.
Lanuszka

kubi2 pisze:Aaaa, a to dobrze :) To ja pierwszy :) No chyba, że okażą się "ciężarówki" i adopcja będzie wstrzymana na dłużej.
powodzenia :fingerscrossed: a jak będą ciężarówki to maluszki :świnka1: innym szczęście dadzą :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”