Mała Zosia czeka na dom! Kielce- uratowana
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Mała Zosia czeka na dom! KIELCE
Ciekawostka swoja drogą, skąd ona się wzięła. Wiekowo i z wyglądu (ten wzorek na pyszczku charakterystyczny dla ostatnich partii białasów polabo, podobno unikalny ?) jakoś to dziwnie i podejrzanie wygląda. Ale z drugiej strony, skąd by się laborantka wzięła w kieleckim wieżowcu? Ktoś sobie zabrał z laboratorium i się rozmyślił? Bardzo dziwne.
Mam nadzieje, że szybko znajdzie dom właśnie dzięki ''brudnemu'' pyszczkowi.
Mała kocha poranne wylegiwanie się w łóżku z mizianiem po bródce
Mała kocha poranne wylegiwanie się w łóżku z mizianiem po bródce
Dostałam pierwszego maila w sprawie adopcji Zosi.. od 14-nasto letniej dziewczynki z podpisem :
P.S
Witam nazywam się X X , jestem mamą X, zgadzam się na adopcje.
troszkę dziwny mail ale, odpisałam, wyjaśniłam wszystko no i zobaczymy czy coś odpiszą czy zestresują się Wizytą Przedadopcyjną ..
P.S
Witam nazywam się X X , jestem mamą X, zgadzam się na adopcje.
troszkę dziwny mail ale, odpisałam, wyjaśniłam wszystko no i zobaczymy czy coś odpiszą czy zestresują się Wizytą Przedadopcyjną ..
Też mam taką od Joli z nosiem przybrudzonym Jest wspaniała! Za domek Ale trzeba być czujnym
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Co u Zosi? Tu powinna stać do niej kolejka
Witam ,
jestem zainteresowana uroczą Zosią. Chciałabym wiedzieć czy adopcja Zosi jest jeszcze aktualna? Wysłałam meila z tym zapytaniem, jednak nie otrzymałam odpowiedzi. Bardzo proszę o odpowiedź.
jestem zainteresowana uroczą Zosią. Chciałabym wiedzieć czy adopcja Zosi jest jeszcze aktualna? Wysłałam meila z tym zapytaniem, jednak nie otrzymałam odpowiedzi. Bardzo proszę o odpowiedź.
Witam. Przepraszam ze tak długo mnie tu nie było ale ciężki miesiąc miałam. Juz pisze co i jak u małej
Zosia jest kochana mimo że nadal nie lubi się z moimi dziewczynami... I niestety już się nie polubi.. Jutro maleństwo jedzie do nowego domku
Domek jest w Kielcach wiec jej podróż będzie trwała Góra 20min troszkę mi przykro ale cieszę się że będzie w kochającym domku z koleżanką Izmą której kilka tygodni temu niestety zmarła kompanka..
Zosia jest kochana mimo że nadal nie lubi się z moimi dziewczynami... I niestety już się nie polubi.. Jutro maleństwo jedzie do nowego domku
Domek jest w Kielcach wiec jej podróż będzie trwała Góra 20min troszkę mi przykro ale cieszę się że będzie w kochającym domku z koleżanką Izmą której kilka tygodni temu niestety zmarła kompanka..