☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)

Post autor: Iza »

Nie, nie, dziewczynki piły u mnie normalnie. Dziennie szło ok 200-250ml. Polecam upewnić się, czy woda leci bez problemu, a jeśli tak to...posmakować wodę z poidła. Niektóre mają paskudny, metaliczny posmak od rurki, a z takiego woda ani smaczna, ani zdrowa. Moje panny też dostały kiedyś piękny, nowy pojnik, a piły cały czas tylko ze starego. Posmakowałam i wszystko zrozumiałam.
katiusha

Post autor: katiusha »

Hmmmmm...Spróbowałam się napić, wywołując wielkie oczy u mojego synka Stasia. Leci normalnie i smakuje dobrze :roll:
Podstawiłam pod pyszczek Poli - łaskawie się napiła i dobrze jej szło. Podałam Nince to na mnie nakrzyczała :redface:
Powiesiłam przy miseczkach zaczepiając w środku, a nie od zewnątrz - bardziej wystaje i rzuca się "pod pyszczek"
Zobaczymy :fingerscrossed:
Farizah

Post autor: Farizah »

a duzo dajesz ogórka? u mnie jak dużo dostawały zielonego to prawie nie piły:)
śliwka

Post autor: śliwka »

Piękne dziewczynki :love:
katiusha

Farizah - tak po dwie ćwiarteczki na twarz długości 8 cm..? Rano i wieczorem. Cięte z takich zacnych rozmiarów ogórów :lol: No i jeszcze są pomidorki i marchewki i seler naciowy - tego akurat skubią bez entuzjazmu :think:
Sliweczko - dziękujemy!!! :buzki:

Kochani - po przewieszeniu poidła wieczorem Pola zabrała się za nie i piła sobie, rano podpatrzyłam Ninkę uprawiającą ten proceder :yahoo: Znaczy odwołuję czerwony alarm :)
Dziś trochę porządków porobię - postaram się w końcu o zdjęcia Panienek.
Do potem Kochani!
katiusha

Małe co nieco zdjęciowe :102: Po sprzątaniu Panienki podjadły i poszły leżingować, ale zamieniły się piętrami. Może teraz Ninka chciała apartament z oknem? :idontknow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:buzki:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Dobrze, że dziewczyny zaczeły już ładnie pić :) Nie wolno straszyć Dużej :nono:
Słodkie są :love:
Awatar użytkownika
joaś
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: joaś »

Czarny pyszczek Ninki jest rozbrajający :love:
Farizah

Post autor: Farizah »

Pięknoty dwie:) prześliczne są :love: :świnka2:
katiusha

Obrazek Witajcie!

Dziewczynki mają się świetnie. Są coraz śmielsze i już wyrywają mi żarełko prawie z ręki, gdy dopełniam im miseczki. Codziennie wyjmowane na zwiedzanko po pokoju. Na razie kanapa jest dla nich wystarczająco rozległa. Mój A , dystansujący się na początku (jako dziecku nie było mu dane posiadać zwierzaka i do tej pory uważał to za zbędny element..) Chodzi do Dziewczyn, zagaduje, obserwuje, ogóreczka podtyka. Hihi mam teraz zafascynowanych dwóch domowników: małe dziecko i dorosłe dziecko.
Laseczki rozpiły się na dobre i doszły do spożycia wspomnianego przez Panią Izę. Nie oszczędzają się Obrazek Obrazek
Drybed w drodze - więc zegnajcie wiórki. Kilka innych elementów wyposażenia także przybywa. Jak Duża urządzi lokum po nowemu - relacja gwarantowana!

A tymczasem takie tam, na wybiegu zrobione komórką w biegu:

Obrazek

Do zobaczenia!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”