Cudowne są Twoje chłopaczki - większość z nich miałam okazję poznać osobiście.
Bobcio to prawdziwy skarb - życzę mu dużo zdrowia!
Bobcio [*] i koledzy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Bobcio i koledzy
Zrobiłam Bobciowi badania krwi, żeby się upewnić, czy nie ma dodatkowych problemów zdrowotnych przed ewentualną operacją. Niestety, o zabiegu nie ma mowy, przynajmniej przez jakiś czas. Bobek ma bardzo złe parametry wątrobowe. Nerki w porządku, glukoza, czerwone ciałka też. Leukocyty podwyższone. Na razie leczymy wątrobę Bobcia. Kupiłam mu Hepatanol i Essentiale forte. Uznałam, że będzie to lepsze niż weterynaryjny Hepatiale Forte, który jest przeznaczony dla psów i kotów i zawiera ponad 35% białka.
Wyobraz sobie, ze jak tylko ich zobaczylam i jeszcze nie doczytalam to mialam sie pytac co im dalas ze chlopcy tak ladnie do zdjecia stoja a oni razem? PadlamDzima pisze:Piękni, wiecznie młodzi panowie nie mogę uwierzyć, że tyle testosteronu razem w klatce Anya padnie jak to zobaczy!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
WiedziałamANYA pisze: Padlam
Ja domagam się zdjęć!
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Ja tymbardziej, bo jeszcze mam szczeke na podlodze z wrazeniaDzima pisze:WiedziałamANYA pisze: Padlam
Ja domagam się zdjęć!
EDIT: Kimera moge Ci podrzuciac swinie na wychowanie? Chociaz im to juz chyba nic nie pomoze
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Z Bobciem jest gorzej. Chudnie mi pisklaczek, przy ostatnim ważeniu już waga spadła poniżej 800g. Futerko jakieś sterczące, bobki produkuje małe, nos usmarkany, dużo śpi...
Ale fajne stadko Wesoło pewnie z nimi
Trzymam kciuki za zdrówko Bobcia!
Trzymam kciuki za zdrówko Bobcia!
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Bobcio staruszku trzymam za twoje zdrówko