Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: Dzima »

Natasza, dobra decyzja z tą kastracją :ok: tylko do bardzo dobrego weta, bo na Filipa czeka liczna rodzinka ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Nataszka... właśnie dzwoniłam do Bożydara 8-) Nie ma żadnego problemu z kastracją. Osobiście ją wykona, tylko musisz zadzwonić do lecznicy i wpisać się do kalendarza na jaki dzień. Powiedział, że będzie bezpiecznie znieczulony. Operacja w granicach 100 zł :D Mówi, że to bezpieczny zabieg ;)
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Aniu nawet nie zdążyłam do Bożydara zadzwonić bo jeszcze nie mam grafiku a Ty już go zbombardowałaś :) jesteś kochana ! jak dostane grafik to się umówię konkretnie ale musiałby być to weekend np sobota, mam nadzieję że Pan Bożydar da się ubłagać :) super, że pod znieczuleniem, mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie. Miał być oddzielony bo bardzo bałam się kastracji ale on za Kofinką strasznie szaleje. Małe całuje przez kraty . . . nie chcę żeby siedział sam. Jeszcze raz dzięki !
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Foggy

Post autor: Foggy »

Nareszcie wielki comeback!! :jupi:
Nataszko, witamy z powrotem! :shakehands:

Cóż, na punkcie takich maluchów nie da się nie zwariować. :102: Powtórzę się, ale Jagódka to moja ulubienica :love:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Aniu nawet nie zdążyłam do Bożydara zadzwonić bo jeszcze nie mam grafiku a Ty już go zbombardowałaś :) jesteś kochana ! jak dostane grafik to się umówię konkretnie ale musiałby być to weekend np sobota, mam nadzieję że Pan Bożydar da się ubłagać :) super, że pod znieczuleniem, mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie. Miał być oddzielony bo bardzo bałam się kastracji ale on za Kofinką strasznie szaleje. Małe całuje przez kraty . . . nie chcę żeby siedział sam. Jeszcze raz dzięki !
powiedziałam mu, że do dwóch tyg się odezwiesz ;) według niego nie ma żadnego problemu tylko musi wiedzieć z jakimś wyprzedzeniem jeśli ma osobiście wykonać zabieg :)
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Koniecznie osobiście , bo Filip to mój słodki Ptyś :)
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
patrynia99

Post autor: patrynia99 »

Jakie słodkie nagie stadko :lol:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Dziękujemy :love:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

martuś pisze:Nareszcie jesteś :jupi: Cudne małe hipcie :love: Może nakręć filmik z szaleństwami malutkich skrzatów? :D
Zdrówka dla maluchów, Kofi i Filipka :buzki:
Jutro mam wolne to nakręcę, wczoraj ujęłam Biankę z Klementynką jak biegały po całym wybiegu ale kiepska jakość więc jutro coś wrzucę ;)
Ostatnio zmieniony 02 paź 2014, 17:11 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Foggy pisze:Nareszcie wielki comeback!! :jupi:
Nataszko, witamy z powrotem! :shakehands:

Cóż, na punkcie takich maluchów nie da się nie zwariować. :102: Powtórzę się, ale Jagódka to moja ulubienica :love:
Jagódka to nie dość że najmniejsza świnko dziewczynka to też najmniej chętna na ręce ale pracujemy nad tym, Bianka i Klementynka to już oswojone świnki one były najbardziej ciekawskie, teraz Peppa je dogania a Jagódka jak to Jagódka . . . tylko je i przegania każdą świnkę z legowiska, na początku trzymała z Peppa, ale ona od pewnego czasu raczej swoimi ścieżkami chodzi i Jagódka trzyma się z mamusią ;) mały diabełek tasmański.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”