Grześ oficjalnie zaadoptowany :)
Moderator: silje
Re: Grzes [Gliwice]- zarezerwowany dla Katerriny
Wczoraj rano Grzes mnie przestraszyl
2 razy zakrecil glowa na lewa strone a za trzecim razem az sie obkrecil wokol osi a mi serce stanelo w gardle
Pojechalismy do pana dr no i on po ogladnieciu swinki stwierdzil zeGrzes zrobil sobie zakwas w miesniu kolo szczeki jakby jadl cos bardzo twardego a ja skojarzylam ze poprzedniego dnia walczyl po raz pierwszy z poidlem
Wywalilam poidlo bo wizja zwichnietej szczeki mnie przerazila
Przyszyly DS prosze o tym zagrozeniu pamietac
Lepiej zeby Grzes nie mial poidla
Ja teraz obserwuje go caly czas czy je, ale jest dobrze
2 razy zakrecil glowa na lewa strone a za trzecim razem az sie obkrecil wokol osi a mi serce stanelo w gardle
Pojechalismy do pana dr no i on po ogladnieciu swinki stwierdzil zeGrzes zrobil sobie zakwas w miesniu kolo szczeki jakby jadl cos bardzo twardego a ja skojarzylam ze poprzedniego dnia walczyl po raz pierwszy z poidlem
-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Zdjęcia, zdjęcia, zdjęciaaa

Kurcze, moi chłopcy piją z poidełka...fenek pisze:Wczoraj rano Grzes mnie przestraszyl
Najwyżej Grzesio dostanie miche

Tak myślę że niedługo będę mogła go odebrać

ja ciagle mam nadzieje
ale prawde mowiac z tym okiem to musimy jeszcze powalczyc.
Sa dni, ze jest suche i ladne a potem na nastepny dzien oko jest po prostu zalane ropa.
Rece mi opadaja.
Mielibysmy byc u pana dr w piatek ale nie dalam rady - bedziemy w poniedzialek i porozmawiam moze nad czyms bardziej radykalnym.
zuzylam juz cale opakowanie swietlika -30 saszetek.
Kupilam nastepne.
Niestety teraz juz chodze do pracy, w piatek wyszlam o 6,30 a wrocilam o 19.30
to na pewno tez nie sluzy dobrze, bo to za dluga przerwa, no zobaczymy co pan dr powie.
no i konczy mi sie juz betaglukan ech.
ale prawde mowiac z tym okiem to musimy jeszcze powalczyc.
Sa dni, ze jest suche i ladne a potem na nastepny dzien oko jest po prostu zalane ropa.
Rece mi opadaja.
Mielibysmy byc u pana dr w piatek ale nie dalam rady - bedziemy w poniedzialek i porozmawiam moze nad czyms bardziej radykalnym.
zuzylam juz cale opakowanie swietlika -30 saszetek.
Kupilam nastepne.
Niestety teraz juz chodze do pracy, w piatek wyszlam o 6,30 a wrocilam o 19.30

no i konczy mi sie juz betaglukan ech.
Przez caly tydzien nie przemywalam oka Grzesiowi,no i pan dr nie stwierdzil jakis strasznych zmian. Podejrzewa zawinieta i rosnaca do srodka rzese,ale bez sprzetu i nie umie tego potwierdzic.
Potrzeba nam dobrego okulisty,niekoniecznie swinkowego.
Jest takowy w katowicach?bo w gliwicach nie bardzo, chodzi o diagnostyke, by lekarzpotrafil obejrzec to oko swoim koniecznie uzbrojonym okiem.
Potrzeba nam dobrego okulisty,niekoniecznie swinkowego.
Jest takowy w katowicach?bo w gliwicach nie bardzo, chodzi o diagnostyke, by lekarzpotrafil obejrzec to oko swoim koniecznie uzbrojonym okiem.
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
A tutaj: http://www.czzsilvet.pl/index.php?page=wyposazenie ?
Może zadzwoń i tam zapytaj? Ja tam chodzę i jest dosyć dobre wyposażenie ale nie wiem czy jest konkretnie to czego trzeba.
Jakby był to mogłabym jakoś pomóc. Odebrać z Katowic, pojechać, przetrzymać dzień lub dwa itd
Ale to od czwartku.
Jak coś to mogę Ci podać num. do dr Jacka do którego chodzę. To właściciel a jego żona tam konsultuje przypadki okulistyczne.
Może zadzwoń i tam zapytaj? Ja tam chodzę i jest dosyć dobre wyposażenie ale nie wiem czy jest konkretnie to czego trzeba.
Jakby był to mogłabym jakoś pomóc. Odebrać z Katowic, pojechać, przetrzymać dzień lub dwa itd

Ale to od czwartku.
Jak coś to mogę Ci podać num. do dr Jacka do którego chodzę. To właściciel a jego żona tam konsultuje przypadki okulistyczne.
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
W razie czego w Rybniku też jest okulista dr Oliwier Sobik.
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Może nawet ten z Rybnika lepszy?

Nie wiem. Możesz spróbować zapytać w Mysłowicach jak chcesz.Korekcja wad powiek takich jak: entropium,ektropium
Korekta brzegu powiekowego, rzęsy dodatkowe, nieprawidłowo skierowane, zrosty powiekowe
tyle mozliwosci sie otworzylo 
zobaczymy, pozyjemy co z tego wyjdzie

zobaczymy, pozyjemy co z tego wyjdzie