Współczuję straty przyjaciela
Biegaj prosiaczku szczęśliwie za Tęczowym mostem...
Tofik [*] 1.07.2014
Moderator: pastuszek
Re: Tofik [*] 1.07.2014
Dalej mi źle... Nawet porządnie sie z nim nie pożegnałam i mam przez to ogromny żal do siebie. Niby nie myślałam o tym, ze to moze nastąpić, ale jednak była myśl - a co jeśli? Zostawiłam go tam samego... To moja pierwsza swinka, takie małe dziecko, ktorym trzeba było opiekować sie na każdym kroku.
Chyba długo mnie to bedzie trzymać...
Chyba długo mnie to bedzie trzymać...
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bardzo smutne. Maluch się nacierpiał, winy nie było Waszej ani wetów. Jeżeli, to tylko kogoś, kto rozmnażał świnki bez pojęcia i narażając na wady. Ech...
Zadecydowałam z moim chłopakiem, ze jak troszkę się już wyciszę, to możemy spróbować adoptować 2 świnki. Póki co, na rozważanie głębiej takiej opcji, jest jeszcze o wiele za wcześnie, czuję się totalnie zagubiona. Ale chętnie uratuję dwa życia
Właśnie kobieta od której mieliśmy Tofika sama hoduje świnki. Myśleliśmy, że hodowla była przemyślana... Szkoda, że potem wychodzą takie przykre sytuacje.
I tak było to moje najszczęśliwsze pół roku w życiu
Mam tylko nadzieje, ze nie zbzikuje z tęsknoty. Jak np. chociazby otwieram lodówkę i w wielu innych codziennych sytuacjach, słyszę kwikanie...
Właśnie kobieta od której mieliśmy Tofika sama hoduje świnki. Myśleliśmy, że hodowla była przemyślana... Szkoda, że potem wychodzą takie przykre sytuacje.
I tak było to moje najszczęśliwsze pół roku w życiu
Mam tylko nadzieje, ze nie zbzikuje z tęsknoty. Jak np. chociazby otwieram lodówkę i w wielu innych codziennych sytuacjach, słyszę kwikanie...
- bziki2
- Miejscowość: kraków
- Kontakt:
Życie miał krótkie ale czuł się kochany i okazywał to w zaufaniu do Ciebie. Wyrazy współczucia. Dla Tofika
-
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt:
dla Tofika