KONKURS KALENDARZOWY 2015! - WYNIKI!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: KONKURS KALENDARZOWY 2015!
może być stadnie, ale też bez przesady 2-3 świnki na fotkę
no to ja też dysponuję tylko dwu-świniowym stadem (narazie )
dzięki za odpowiedź
dzięki za odpowiedź
Kochani,zaczęły nadchodzić śliczne zdjęcia, ale przypominam, ze zdjęcia musza mieć 1,5-2 MB. minimum, fotki, choćby najpiękniejsze, jesli będą miały mniej niż 1,5 będą odrzucane,zaoszczędźcie sobie czasu na wysyłanie wielokrotnie zdjęć, a mi na odpisywaniu,ze tym razem tez za male, pamiętajcie o rozmiarach
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
A jeżeli moja mama nie ma nicka forumowego a chciałaby wysłać zdjęcia swoich prosiaków to jak to mamy rozwiązać? Mam w nicku napisać imię i nazwisko czy coś w stylu MamaPannyFiuFiu?
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Czy jeśli mam zaklepane z loterii miejsce w kalendarzu to mogę podesłać jeszcze, oprócz tych do zagwarantowanego miejsca, typowo konkursowe 3 zdjęcia? Czy w sumie mam wysłać tylko 3 zdjęcia?
Zaloz mamie kontoPanna Fiu Fiu pisze:A jeżeli moja mama nie ma nicka forumowego a chciałaby wysłać zdjęcia swoich prosiaków to jak to mamy rozwiązać? Mam w nicku napisać imię i nazwisko czy coś w stylu MamaPannyFiuFiu?
Zaklepane jest chyba jedno,tak mi sie zdaje, a nie widze problemu,dlaczego miala bys nie brac udzialu w normalnym konkyrsie,tamto to nagroda.pastuszek pisze:Czy jeśli mam zaklepane z loterii miejsce w kalendarzu to mogę podesłać jeszcze, oprócz tych do zagwarantowanego miejsca, typowo konkursowe 3 zdjęcia? Czy w sumie mam wysłać tylko 3 zdjęcia?
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
To obowiązkowe? Ktoś spoza forum nie może brać udziału?ruby pisze:Zaloz mamie kontoPanna Fiu Fiu pisze:A jeżeli moja mama nie ma nicka forumowego a chciałaby wysłać zdjęcia swoich prosiaków to jak to mamy rozwiązać? Mam w nicku napisać imię i nazwisko czy coś w stylu MamaPannyFiuFiu?
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Tak, wiem, ze jedno zdjęcie w kalendarzu mam - ale jak rozumiem mogę Wam wysłać 3 zdj. do wyboru tego jednego?ruby pisze:Zaklepane jest chyba jedno,tak mi sie zdaje, a nie widze problemu,dlaczego miala bys nie brac udzialu w normalnym konkyrsie,tamto to nagroda.pastuszek pisze:Czy jeśli mam zaklepane z loterii miejsce w kalendarzu to mogę podesłać jeszcze, oprócz tych do zagwarantowanego miejsca, typowo konkursowe 3 zdjęcia? Czy w sumie mam wysłać tylko 3 zdjęcia?
I kolejne 3 do konkursu?