Cacanka[*] & Sąsiadek[*] + Bajka & Brawurka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Cacanka & Sąsiadek - moje dwa skarby!
Ja nie mam nic przeciwko. Może być w któryś dzień w święta. Od razu też mi pomożesz obciąć pazurki.
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Chyba po świętach
Ok!
Ok!
Oczywiście, chciałam napisać po świętach
Idealna charakterystykaGranvelle pisze:Zapomniałam dodać, że Sąsiadek to ogromny przytulas! Piszczy i panikuje, gdy chcę ją wyciągnąć z klatki, ale jak już wyciągnę i położę na kolanach to potrafi tak długo być miziana dopóki jej nie odstawię do klatki. I to gruchanie... Cudo. Natomiast Cacanka nie usiedzi nawet minuty, a że to US Teddy, więc ma szorstką sierść i nie taką mięciutką jak Sąsiadek.
Tysiu
Dzięki Wam dziewczyny mnie i świnki spotkało dużo dobrego, w tej całej paskudnej sytuacji. Tęsknię za nimi cholernie, myślę o nich w zasadzie w każdej chwili. Zobaczyć chyba bym ich nie mogła, to by było za trudne.
Dobrze, Emilia, że do mnie piszesz
Dzięki Wam dziewczyny mnie i świnki spotkało dużo dobrego, w tej całej paskudnej sytuacji. Tęsknię za nimi cholernie, myślę o nich w zasadzie w każdej chwili. Zobaczyć chyba bym ich nie mogła, to by było za trudne.
Dobrze, Emilia, że do mnie piszesz
no prosze, sa i " misiaki"
wiecej fotek prosimy
wiecej fotek prosimy
Rogatko - pisanie do Ciebie bardzo ułatwia mi poznawanie Sąsiadka i Cacanki, bo nikt lepiej ich nie zna od Ciebie.
A nowe będą (może nawet w tę sobotę ), jeśli znajdę aparat, bo telefon kiepsko robi zdjęcia.
A nowe będą (może nawet w tę sobotę ), jeśli znajdę aparat, bo telefon kiepsko robi zdjęcia.
Czekamy na fotki póki co - wymiziaj dziewczyny
Minął miesiąc odkąd nie mam szkrabów... Z utęsknieniem czekam na fotki mordeczek