Menel Kiziu bryka w krainie wiecznie zielonej trawki :)
Moderator: pastuszek
Re: Menel Kiziu bryka w krainie wiecznie zielonej trawki :)
Ale super zdjęcia,właśnie tak malutką Kizię zapamiętamy.Ja szczególnie pamiętam jak się pojawiłaś na forum z takimi maleństwami że szok.Po zdjęciach widać ale pracy włożyłaś w to żeby Kizia żyła i miała się dobrze.Ja bym powiedziała że Kizia nie żyła tylko 7 mc, tylko aż 7 mc,bo takie maleństwo miało naprawdę dużo szczęścia.
Kiziula słodziaku
Kiziula słodziaku

Kiziunia
Śpij spokojnie okruszku. 

-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Wzruszyły mnie te zdjęcia
.
Dla Kiziuni

Dla Kiziuni

Wiesz, to taki optymizm okraszony krokodylimi łzami... Ale chcę ją zapamiętać właśnie takąognista koza pisze:Pierwszy raz ktoś zrobił kronikę radosnych chwil z życia świnki w tym temacie. I coś w tym jest - raczej pamięta się te chwile dobre aniżeli odejście stwora za TM choć to też. Nie mniej MadziorMadzior pisze:
Zdjęcia dodałam jakoś instynktownie, dopiero po Twoim poście zauważyłam, że wątki in memoriam są bez zdjęc. Chciałam, żeby ten wątek był moją osobistą pamiątką po Kiziulskiej...
Chcę, żeby mordka Mojej Świnki-Niespodzianki dotarła do jak największej ilości serc, żeby trwała o niej pamięć

Dziękuję Wam Kochani za ciepłe pożegnanie

Kiziolku, brykaj sobie, popcorninguj ile wlezie na Wiecznie Zielonych Łąkach
Madzior, trzymaj się
Podziwiam Cię naprawdę za takie podejście
Dałaś jej 7 miesięcy cudownego życia. I to był największy podarunek, jaki kiedykolwiek otrzymała.

Madzior, trzymaj się

Dałaś jej 7 miesięcy cudownego życia. I to był największy podarunek, jaki kiedykolwiek otrzymała.
-
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt:
Piękne wspomnienie!
Maleństwo
Maleństwo

MAdziu moze Kizia zyla tylko 7 miesiecy, ale byly to cudowne 7 miesiecy. A kronika to uwiecznienie tego.
Kiziu
Kiziu