Jeżynka śliczna dziewczynka :)
Moderator: silje
Re: Jeżynka śliczna dziewczynka :)
no niby tak, ale jakby się nie zaakceptowały, to byłby problem 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
To by wróciła do Dt... 

a jest spokojna, towarzyska, kiziasta i miziasta?
Przegadam z TŻ...
Przegadam z TŻ...
Jeżynka jest grzeczną świnką w stosunku do ludzi. Jest płochliwa ale na kolankach jest grzeczna i rozpłaszcza się jak naleśnik.
Odnośnie innych świnek to zanim do mnie trafiła siedziała z 2 koleżankami. Niestety z moją Matyldą sie nie dogadała. Ale na razie chciałabym jej poszukać domu z towarzyszką. Jeśli sie nie dogadają to będzie do adopcji solo.

Odnośnie innych świnek to zanim do mnie trafiła siedziała z 2 koleżankami. Niestety z moją Matyldą sie nie dogadała. Ale na razie chciałabym jej poszukać domu z towarzyszką. Jeśli sie nie dogadają to będzie do adopcji solo.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Joasior, a może jakiegoś malucha jej od Panny Fiu Fiu przysposobić? Wtedy się połączy i jest pewność że przyszły DS nie będzie miał kłopotów z łączeniem, a ona będzie miała towarzystwo
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Też uważam,że Jeżynka z maluszkiem się dogada,bo ona jest podobna do mojej Tiny.Łączenie Diablicy z dorosłą świnką,to koszmar,ale już trzy razy zaakceptowała malucha,więc może z Jeżynką będzie podobnie.
U mnie Jeżyna siedziała z Maluszkiem i Stefą,Stefę trochę ganiała, Maluszka nie;z moimi dziewczynami też nie było jakiś konfliktów,oczywiście po za Tiną.
U mnie Jeżyna siedziała z Maluszkiem i Stefą,Stefę trochę ganiała, Maluszka nie;z moimi dziewczynami też nie było jakiś konfliktów,oczywiście po za Tiną.
No to Cynthia dawaj jakiegoś maluszka
Tzn pożycz bo jak się jednak nie dogadają to zwrócę
Z Matyldą się nie dogadała, Małą (nazwaną przez mojego synka Zuzią) też goniła, pomimo iż malutka była ale może dlatego, że Mała z Matyldą była razem na wybiegu. Samą Małą z Jeżynką nie puszczałam. A że Mała już nieco urosła (i nie jest już taka mała
) to raczej już nie sprawdzę.

Z Matyldą się nie dogadała, Małą (nazwaną przez mojego synka Zuzią) też goniła, pomimo iż malutka była ale może dlatego, że Mała z Matyldą była razem na wybiegu. Samą Małą z Jeżynką nie puszczałam. A że Mała już nieco urosła (i nie jest już taka mała

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jak się coś wykluje chętnie Ci sprezentuje... Na razie nic na to nie wskazuje, chyba że Kornela jednak chowa w sobie niespodziankę 

Ja i tak teraz nie miałabym czasu sie tym zająć więc po moim powrocie w listopadzie może juz będzie wiadomo czy jakieś maluszki u Ciebie będą. 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Na pewno będzie wiadomo
Po Twoim powrocie wpadamy z Kornelką na kawę, mam nadzieję że Kornelka to już zostanie. Do tego czasu powinno jej już całe futro odrosnąć