***Mojra&nicponie*** - piękna młoda mama do adopcji Warszawa
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Świnkolub
- Miejscowość: Ostrołęka
- Kontakt:
Re: ***Mojra&nicponie*** - piękna młoda mama do adopcji Wars
Cała trójka śliczności! 

- Candi9
- Kontakt:
Cudeńka śliczne 

- MALINAnula
- Kontakt:
Cała Trójka rośnie. Prawda jest taka, że młode pędzą z wagą a mamunia tak powolutku. Wiszą na niej i tak się łatwo nie da przytyć. W przyszłym tygodniu idziemy na kontrole do weta. Będę dawać znać. Cuda przepiękne
- MALINAnula
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:

to będą się nazywać Nicpoń i Nicponia? Czy Nicponina? Jak dwa chłopy to drugi Nicponiusz?

- MALINAnula
- Kontakt:
To samiczka i samiec i ze względu na datę urodzin 14 luty 2020 nazywają się Waluś i Tynka
i są przecudowne

- MALINAnula
- Kontakt:
- Candi9
- Kontakt:
Śliczności
Zdrówka dla maluszków 

- MALINAnula
- Kontakt:
W świńskim świecie Mojry i Nicponi dość dużo się wydarzyło.
W wieku 22 dni Waluś musiał się od dziewczyn wyprowadzić, bo wykazywał duże zainteresowanie mamunią i siostrą. Zamieszkał czasowo z wysterylizowanymi ciotkami - Sadzą i Nocką. A następnie pojechał do kuzyna Mariana, by razem podbijać świat.
Mamunia musiała przez dwa tygodnie pobierać leki, bo prawdopodobnie przez to, że miewała w życiu spożywczo-słabe momenty wątroba się odezwała. Wyniki robione kontrolnie wszystkie w normie. Ale świnkę okresowo (raz na pół roku) trzeba kontrolować. W sobotę pojechała do nowego domu próbować swojego szczęścia w dogadywaniu się z pięcioletnią Arweną. Powodzenia
Tynka natomiast, jako w pełni zdrowy, mała torpeda znalazła dom w miejscu, gdzie czekają na nią roczne koleżanki: Buła i Kluska. Pierwsze spotkanie odbyło się w pokojowym nastawieniu przy użyciu popkornowania małych koleżanek.
Trzymajmcie kciuki żeby wszystkie trzy ekipy miały się razem świetnie.
W wieku 22 dni Waluś musiał się od dziewczyn wyprowadzić, bo wykazywał duże zainteresowanie mamunią i siostrą. Zamieszkał czasowo z wysterylizowanymi ciotkami - Sadzą i Nocką. A następnie pojechał do kuzyna Mariana, by razem podbijać świat.
Mamunia musiała przez dwa tygodnie pobierać leki, bo prawdopodobnie przez to, że miewała w życiu spożywczo-słabe momenty wątroba się odezwała. Wyniki robione kontrolnie wszystkie w normie. Ale świnkę okresowo (raz na pół roku) trzeba kontrolować. W sobotę pojechała do nowego domu próbować swojego szczęścia w dogadywaniu się z pięcioletnią Arweną. Powodzenia
Tynka natomiast, jako w pełni zdrowy, mała torpeda znalazła dom w miejscu, gdzie czekają na nią roczne koleżanki: Buła i Kluska. Pierwsze spotkanie odbyło się w pokojowym nastawieniu przy użyciu popkornowania małych koleżanek.
Trzymajmcie kciuki żeby wszystkie trzy ekipy miały się razem świetnie.