Bonus - już w swoim domku :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Mały Bonus szuka domku i kolegi [Sztum]- rezerwacja

Post autor: silje »

No i jak tam??? Poznali się już face to face?
Bo ja bym chciała wątek do Uratowanych przenieść :)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
EWCIA79
Miejscowość: Lębork
Kontakt:

Post autor: EWCIA79 »

Wczoraj byli razem na wybiegu cóż mogę powiedzieć mały jest strasznie zaczepny :) chciał zapoznać się z Harutkiem lecz on nie bardzo był zainteresowany i go odganiał . Trochę było szczękania ząbkami , przeraziło mnie jak Harut trochę za bardzo zatakował małego ( zęby poszły w ruch) krew się nie polała ale ja się trochę przestraszyłam :? . dzisiaj ciąg dalszy poznawania się zobaczymy jak to dzisiaj będzie. teraz kilka fotek , a później wrzucę kilka filmików ;)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

To trzymam dalej :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Bonus jest na pewno natarczywy, więc Hary stracił cierpliwość do upierdliwca i musiał mu pokazać granice.
Mało kiedy jest od razu idealnie, mam nadzieję, że się uda. Filmiki chętnie zobaczę :)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Też mocno trzymam! Cały czas :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
EWCIA79
Kontakt:

Kilka filmików jak chłopcy się docierają , Jak możecie powiedzcie co o tym sądzicie, czy jest szansa że w końcu się dogadają :please:
https://youtu.be/coJvAVR6XIs
https://youtu.be/9VtSR1kIrq8
https://youtu.be/5l5Wq-wibkA
https://youtu.be/_-xDnoK_WRU
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Zabierz legowisko!
Bonus sobie grucha, bo przecież kto mu zabroni....a większy chce pokazać, że on tu rządzi i ma do tego prawo, w końcu jest u siebie. Maluch jest szybki, poradzi sobie.
Myślę, że im się nudzi. Rzuć im kupę siana na środek, podawaj warzywa np. w mniejszych ilościach ale częściej, bo wspólne jedzenie zbliża, aby jak najwięcej wypoczywali w swoim towarzystwie.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
EWCIA79
Kontakt:

Dzięki na pewno zastosuję się do twoich rad :) . Pierwszy raz łączę świnki jestem trochę przewrażliwiona niektóre sytuacje wyglądają dosyć groźnie :?
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Na dwóch pierwszych filmikach trochę rzeczywiście jest nerwowo, ale 3 i 4 już lepiej to wygląda. Jest nadzieja, :fingerscrossed:
I zgadzam się z Dzimą- dużo siana i podrzucanie smakołyków. Trawa by była idealna, gdybyś znalazła jeszcze ładna i suchą.
Awatar użytkownika
EWCIA79
Kontakt:

Nie jest tak nerwowo cały czas , ale jednak zdarza się. Naprawdę mam nadzieję że chłopcy się dogadają :glowawmur:
Dzisiaj rano jak im sprzątałam wpadłam na pomysł żeby ich miski z jedzeniem i sianko dać jak najbliżej siebie dzieli ich kratka , ale jednak są bardzo blisko siebie, jak mówicie wspólne jedzenie zbliżą nawet gdy dzieli kratka :D
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Łącz raz, a porządnie. Nie rób tak, że łączysz, potem rozdzielasz kratką, znowu łaczysz, znowu rozdzielasz. Bo wtedy za kazdym razem będą się od nowa dogadywać i ustalać hierarchię. Daj ich na wybieg i niech siedzą tam nawet parę dni jak trzeba. Byle razem. Trzymam! :fingerscrossed:
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”