Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Taki łobuz z Pralinka... Może spróbować go wykastrować i dać mu pannę a dla Totoro dobrać młodziaka?
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Tytuł wątku nieadekwatny, ale jakoś tak nie mogę zmienić. To tak jak bym chciała wymazać z pamięci tamte moje ukochane prosiaki.
A w dodatku pogłowie się zgadza, bo oprócz Pralinka i Totora mam jeszcze tymczaski - Ostróżkę i Opuncję.
A oto i one czarno-biała panna Opuncja:
i lemon aguti panna Ostróżka:
Słodkie są i przecudnej urody, ale strachliwe, choć z domku i z półki korzystają już na dwa sposoby, czyli z góry też.
A w dodatku pogłowie się zgadza, bo oprócz Pralinka i Totora mam jeszcze tymczaski - Ostróżkę i Opuncję.
A oto i one czarno-biała panna Opuncja:
i lemon aguti panna Ostróżka:
Słodkie są i przecudnej urody, ale strachliwe, choć z domku i z półki korzystają już na dwa sposoby, czyli z góry też.
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wczoraj zrobiłam dziewczynom sesję zdjęciową. Nawet był plener . Korzystając z słońca i południowego ciepełka siedzieliśmy na osłoniętym tarasie. Chłopcy moi kochani też się na sesję załapali. Załapał się też, a właściwie wepchnął się na chama i to dwukrotnie - Salem. Ale moje koty zawsze uważały się w jakiejś części kawiami .
Totoro
Jeszcze mam kilka zdjęć pięknego Totorka, ale dam kiedy indziej. A teraz Pralinek:
Totoro
Jeszcze mam kilka zdjęć pięknego Totorka, ale dam kiedy indziej. A teraz Pralinek:
- martuś
- Kontakt:
Jakie piękne zdjęcia i cudowni modele
Mój kot też czasami zachowuje się jak świnka ale co tu dużo od niego wymagać jak świnki go wychowały
Mój kot też czasami zachowuje się jak świnka ale co tu dużo od niego wymagać jak świnki go wychowały
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Martuś, niektóre koty tak mają i za to je jeszcze bardziej kochamy
Panny OO już dawno u siebie. U nas dużo nowego, tzn. dużo nowych futer, ale o tym napiszę dokładniej w weekend.
A dzisiaj miały miejsce dwa wspaniałe wydarzenia: nieśmiały tymczasek Wafelek - świnkowe dziecko - który od niedawna zaczął się przy mnie przemieszczać po klatce, wziął dzisiaj z ręki (na środku klatki!) cykorię
A zaraz potem, chyba zachęcona jego przykładem, tymczaska Ligia też wzięła ode mnie cykorię - PIERWSZY RAZ
Panny OO już dawno u siebie. U nas dużo nowego, tzn. dużo nowych futer, ale o tym napiszę dokładniej w weekend.
A dzisiaj miały miejsce dwa wspaniałe wydarzenia: nieśmiały tymczasek Wafelek - świnkowe dziecko - który od niedawna zaczął się przy mnie przemieszczać po klatce, wziął dzisiaj z ręki (na środku klatki!) cykorię
A zaraz potem, chyba zachęcona jego przykładem, tymczaska Ligia też wzięła ode mnie cykorię - PIERWSZY RAZ
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dzisiaj wypełniłam papiery. Od dziś w moim świnkodomku mieszkają na stałe: Kminek z żoną Bazylią oraz Amaretto (zwany też Zygzakiem) i Sopelek. Wszystkie były kiedyś moimi tymczasami - dłużej lub krócej, lub zupełnie króciutko (Amaretto).
Jak to tak?
Dziw, że udało mi się parę tymczasów wyadoptować poza mój dom .
Jak to tak?
Dziw, że udało mi się parę tymczasów wyadoptować poza mój dom .
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
no i fajnie Pisz czasami co u Was
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- martuś
- Kontakt:
Jeszcze fotki poprosimy
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Zdecydowanie
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
W poniedziałek odszedł po długiej chorobie mój kochany Kminek. Miał 7,5 lat i od jakiegoś czasu nie był już wielkim super świnkiem, ale do końca zachował swój niezwykły urok. Do końca też cieszył się dużym apetytem. Odszedł w chwili, gdy wydawało się, że wychodzimy na prostą.
Zostawił samotną Bazylię. Też wiekową (6,5) i też schorowaną. Ale w lipcu przeszła pomyślnie usunięcie ogromnej cysty i bardzo szybko doszła do siebie. A teraz taki stres. Zawsze była z Kminkiem, zawsze miała się za kogo schować.
Zostawił samotną Bazylię. Też wiekową (6,5) i też schorowaną. Ale w lipcu przeszła pomyślnie usunięcie ogromnej cysty i bardzo szybko doszła do siebie. A teraz taki stres. Zawsze była z Kminkiem, zawsze miała się za kogo schować.