Poznańskie Pyrki
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sophiee
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Re: Poznańskie Pyrki
W dniu dzisiejszym pożegnaliśmy się z Nastii. Rocznikowo miała 7 lat,od kilku miesięcy walczyliśmy z wieloma schorzeniami (m. in. chore nerki, guzek na tarczycy, nadciśnienie gałek ocznych, guz na woreczku żółciowym). Niestety musieliśmy podjąć trudną decyzję. Dobranoc Malutka, już nie cierpisz.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Starość i choroby świnek są straszne i potrafią dobić opiekunów, ale zrobiliście dla niej wszystko, dożyła zacnego wieku i przeprowadziliście ją za tęczowy most żeby nie cierpiała.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Monalisa
- Kontakt:
Może od czapy, ale w wątku o hotelikowaniu są posty z 2015 roku więc nie wiem gdzie z tym iść.... Czy w Poznaniu są osoby które hotelikują wymiennie świnki? (kto mi a ja komuś)?
Zawsze dawałam do siostry ale sprawiła sobie psa, dużego który w dodatku wyje czasem. Boję się, że u niej świnki będą w ciągłym stresie. Pies nigdy ze świnkami nie był, bo siostra miała świnki, ale wtedy nie miała jeszcze psa. Dlatego szukam innych opcji.
Wstępnie potrzebują na 8 dni pod koniec sierpnia i na pewno 5 na początku października. Ja tak do dwóch świnek też mogę przejhotelikować, jeśli ich klatka stałaby na podłodze pod biurkiem. Dziewczynki (dwie) mam, więc tej płci.
Zawsze dawałam do siostry ale sprawiła sobie psa, dużego który w dodatku wyje czasem. Boję się, że u niej świnki będą w ciągłym stresie. Pies nigdy ze świnkami nie był, bo siostra miała świnki, ale wtedy nie miała jeszcze psa. Dlatego szukam innych opcji.
Wstępnie potrzebują na 8 dni pod koniec sierpnia i na pewno 5 na początku października. Ja tak do dwóch świnek też mogę przejhotelikować, jeśli ich klatka stałaby na podłodze pod biurkiem. Dziewczynki (dwie) mam, więc tej płci.
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
- Dzima
- Kontakt:
Na grupie na fb jest aktualizowany wątek
https://m.facebook.com/groups/638806890 ... 905993882/
Nie sprawdzałam czy działa coś w Poznaniu, ja biorę kiedy nie mam tymczasów i Aneta914 lub dsy się odnajdują i nawzajem hotelikują
https://m.facebook.com/groups/638806890 ... 905993882/
Nie sprawdzałam czy działa coś w Poznaniu, ja biorę kiedy nie mam tymczasów i Aneta914 lub dsy się odnajdują i nawzajem hotelikują
Pyrka
- sophiee
- Kontakt:
Rok temu dołączyła do nas Tsunami - dziewczyny od razu się pokochały. Dziękuję Dzima za pomoc z szybką adopcją!
How it started:
How it's going:
Wybieg i wyleż:
Niedawno stadko się rozszerzyło o kolejne dwie świnki, które początkowo miały szukać swojego domu, ale tak wyszło, że zostają u nas.
Więcej zdjęć na pewno dodam, na razie kombinujemy z rozbudowaniem nowej klatki.
How it started:
How it's going:
Wybieg i wyleż:
Niedawno stadko się rozszerzyło o kolejne dwie świnki, które początkowo miały szukać swojego domu, ale tak wyszło, że zostają u nas.
Więcej zdjęć na pewno dodam, na razie kombinujemy z rozbudowaniem nowej klatki.
- Dzima
- Kontakt:
ale kluchy!
Daj fotkę całego stada
Daj fotkę całego stada
Pyrka