Biorę to za dobrą monetę i rozumiem jako „liczne ślicznoty”porcella pisze:licznoty!
Mercedes i Morena
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Feministyczne dwustado czteroświnne z pierwiastkiem męsk
Czarna Kluska i Morena
- joaś
- Kontakt:
te profesjonalne słupki ze swińską wagą szacun!
mnie zawsze bawią takie łyso-kudłate stada. sama uparcie wybieram gładkowłose, ale bardzo lubię się pogapić na takie cuda
mnie zawsze bawią takie łyso-kudłate stada. sama uparcie wybieram gładkowłose, ale bardzo lubię się pogapić na takie cuda
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Natalinka pisze:Biorę to za dobrą monetę i rozumiem jako „liczne ślicznoty”porcella pisze:licznoty!
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No to już nie będę poprawiaćjolka pisze:Natalinka pisze:Biorę to za dobrą monetę i rozumiem jako „liczne ślicznoty”porcella pisze:licznoty!
- Natalinka
- Kontakt:
Zajęta tymczasami i rzeczywistością ani się obejrzałam, jak minęło 1,5 miesiąca od poprzedniego wpisu. Świat zdążył w tym czasie przejść w stan wyjątkowy, pozamykać większość granic i mnóstwo ludzi w domach, a świniom to dość obojętne. Nadal domagają się zielonego, nawet rzekłabym, że jakby bardziej, brudzą dwa razy szybciej, jedzą karmę dwa razy łakomiej i w ogóle jakieś kompensacyjne ruchy w towarzystwie wyczuwam. Albo to mi się już na głowę nieco rzuca
Yuba i Koper w końcu zjednoczeni - on bez jajek, ona też już bez możliwości, więc gruchają sobie, tupią tańcząc i jedzą z dziubków do woli i bez konsekwencji. Początkowo wcale nie było tak słodko, Koper zarobił kilka razów po pysku (stąd szramy, będą na fot widoczne, już na szczęście bledną, nie były głębokie). Yuba ma zaś w planach jeszcze zabieg usunięcia guzka tarczycy. Ale to już pikuś, jak stwierdził jej chirurg. W każdym razie nie wiem dlaczego, ale Yuba zaczyna przypominać niesporczaka. Pamiętacie go?
Czyż nie?
Morena i Czarna Kluska zdrowe i trzymają czarną sztamę - czasem się kłócą ze sobą, ale na zewnątrz to mur jedności. No i bardzo się ze mną lubią socjalizować, choć Morena jest regularnie zazdrosna o głaski, jakie przypadają Klusi w udziale. Myślę nad kastracją i tej parki - boję się bowiem, żeby nie było jakichś niespodzianek. Więc mimo słabej sytuacji na rynku zleceń i kompletnym odwrocie marketingu chyba się w najbliższych miesiącach na to zdecyduję po prostu i tyle.
„Nie filmuj, jak jem”
Wielki wybieg wszystkich nie do końca się sprzawdził. Musiałam kolejno usuwać zarzewia konfliktu - najpierw Morenę (tradycyjnie), potem Czarną Kluskę (no raczej), potem obie tymczasowe skinki (aha...) i na końcu zostali tylko państwo Koperkowie i tymczasowa rodzina. Koperek dybał na cnotę Pii i uderzał w konkury do Lili, ale od wszystkich dostał po nosie i tylko się objadł smakiem.
Yuba i Koper w końcu zjednoczeni - on bez jajek, ona też już bez możliwości, więc gruchają sobie, tupią tańcząc i jedzą z dziubków do woli i bez konsekwencji. Początkowo wcale nie było tak słodko, Koper zarobił kilka razów po pysku (stąd szramy, będą na fot widoczne, już na szczęście bledną, nie były głębokie). Yuba ma zaś w planach jeszcze zabieg usunięcia guzka tarczycy. Ale to już pikuś, jak stwierdził jej chirurg. W każdym razie nie wiem dlaczego, ale Yuba zaczyna przypominać niesporczaka. Pamiętacie go?
Czyż nie?
Morena i Czarna Kluska zdrowe i trzymają czarną sztamę - czasem się kłócą ze sobą, ale na zewnątrz to mur jedności. No i bardzo się ze mną lubią socjalizować, choć Morena jest regularnie zazdrosna o głaski, jakie przypadają Klusi w udziale. Myślę nad kastracją i tej parki - boję się bowiem, żeby nie było jakichś niespodzianek. Więc mimo słabej sytuacji na rynku zleceń i kompletnym odwrocie marketingu chyba się w najbliższych miesiącach na to zdecyduję po prostu i tyle.
„Nie filmuj, jak jem”
Wielki wybieg wszystkich nie do końca się sprzawdził. Musiałam kolejno usuwać zarzewia konfliktu - najpierw Morenę (tradycyjnie), potem Czarną Kluskę (no raczej), potem obie tymczasowe skinki (aha...) i na końcu zostali tylko państwo Koperkowie i tymczasowa rodzina. Koperek dybał na cnotę Pii i uderzał w konkury do Lili, ale od wszystkich dostał po nosie i tylko się objadł smakiem.
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Eh, dobra passa wcale nie trwała tak długo. Wczoraj z rana znalazłam Koperka nieżywego w klatce. Nie mam pojęcia, co się stało, czekam na informację z oględzin z Oazy (ale przez ulewy sprawa się przeciąga, bo zalało przychodnię). Yuba znów jest sama, a mi jest potwornie smutno, bo kompletnie tego nie rozumiem
Czarna Kluska i Morena
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
ogromny smutek. Bardzo współczuję Natalinko
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Okropne. Współczuję bardzo, Natalinko.
- zwierzur
- Kontakt:
Przykro mi, Natalinko. Koperku...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Przykro mi... Kopereczku biegaj szczęśliwy za TM