Wszędzie jej pełno, łazi po całym mieszkaniu zostawiając Inkę samą... Incia chodzi tylko po połowie pokoju i nigdzie dalej nie ma zamiaru.
 Wszędzie jej pełno, łazi po całym mieszkaniu zostawiając Inkę samą... Incia chodzi tylko po połowie pokoju i nigdzie dalej nie ma zamiaru. Dziewczyny z utęsknieniem czekają aż przyjdę z pracy. Dobrze, że w ciągu dnia mam przerwę to mogą mieć dwa długie wybiegi
 A tak pięknie wychodzą - Inka nauczyła się tylko z tego jednego miejsca w klatce wchodzić na moją rękę a Lusia szybko to podłapała
 A tak pięknie wychodzą - Inka nauczyła się tylko z tego jednego miejsca w klatce wchodzić na moją rękę a Lusia szybko to podłapała  (musiałam osiatkować klatkę bo Lusi raz udało się zwiać przez te oczka
  (musiałam osiatkować klatkę bo Lusi raz udało się zwiać przez te oczka  )
 )https://youtu.be/Ja9Livxnj-k
Kilka wczorajszych zdjęć

, Lusia ma taki delikatny pysio
 , Lusia ma taki delikatny pysio 

Mam nadzieję, że się uspokoi i nie będzie robiła takich koncertów co 2 tygodnie...
 Mam nadzieję, że się uspokoi i nie będzie robiła takich koncertów co 2 tygodnie...

Muszę na nią naskarżyć
 Muszę na nią naskarżyć  Jednak dziewczyny miały inny pomysł na spędzenie nocy :/ Teraz Inka śpi na podłodze (tzn w bazie pod grzejnikiem) z wywalonymi nogami i regeneruje siły po ciężkiej nocy... A Lusia jak to Lusia - biega
 Jednak dziewczyny miały inny pomysł na spędzenie nocy :/ Teraz Inka śpi na podłodze (tzn w bazie pod grzejnikiem) z wywalonymi nogami i regeneruje siły po ciężkiej nocy... A Lusia jak to Lusia - biega