Kofeina DS [Oborniki]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Kofeina REZ [Oborniki]

Post autor: Dzima »

Kofeina niestety ma za sobą trudną próbę połączenia z samiczką, która ostatnio została sama. Niestety samica ta była bardzo agresywna, szybko szły zęby w ruch i mimo, że Kofeina odpuściła i przestała się stawiać, druga nic nie złagodniała.
Wróciliśmy do domu i poszła na wybieg z moim Gryfem....zero agresji....spacerowały jakby od zawsze były razem. Kofeina coraz częściej zagląda do innych klatek i zagaduje tymczasy. Jest kontaktowa, więc to nie ona zawiniła przy łączeniu, a złe dobranie charakterów.
Aktualnie Kofeina ma rezerwację dla Pani Beaty z Łodzi.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Afi

Re: Kofeina REZ [Oborniki]

Post autor: Afi »

Biedna Kofeina... Mam nadzieję, że wszystko z nią dobrze. Oby trafiła na przyjazną świnkę, z którą się dagada :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Becia98
Miejscowość: Łódź / Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Re: Kofeina DS [Oborniki]

Post autor: Becia98 »

Kofeina w końcu znalazła swoją bratnią duszę.
Z adopcyjnym kolegom Jankiem - BigMc'iem (dostał od nas nową ksywkę :D ) dogaduje się świetnie i świata poza sobą nie widzą. Kiedy są osobno, Kofeinka często przybiega do niego i się przytula. A ostatnio byłam ze świnkami u weterynarza, bo zaniepokoiło mnie zachowanie jednej z nich, to Pani weterynarz mówiła, że BigMc bronił Kofeiny i ugryzł Panią wet., gdy chciała ją mu zabrać.
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Re: Kofeina DS [Oborniki]

Post autor: Ewa i Michał »

Cóż za przykładny mąż! :lol: brawo :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”