Murat - DS __Hofu(*)
Moderator: silje
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Murat - DS __Hofu(*)
Dziś Murat i jego kolega Janusz żyją już w świetnej komitywie- wszystko robią razem
Fotka z drugiego dnia łączenia (w klatce póki co bez mebelków oczywiście)- uważam, że wspaniały widok:

Fotka z drugiego dnia łączenia (w klatce póki co bez mebelków oczywiście)- uważam, że wspaniały widok:

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
- zwierzur
- Kontakt:
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Super wieści
niech świńska przyjaźń trwa! 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- sosnowa
- Kontakt:

Zupełnie przeoczyłam śmierć Hofu.

Przeszłam dziś cały wątek i uderzyła mnie kolosalna zmiana wyrazu jego oczu. Na początku, jak ktoś słusznie zauważył, miał w sobie niesamowity smutek, a już na drugim zdjęciu było inaczej. Na reszcie miał w oczach głębię pogody i spokojnej radości. Wielki żal, że nie żyje, ale nie mam najmniejszej wątpliwości, że ostatnie pół roku zrekompensowało mu cokolwiek wcześniej przeżył i dało mu wielkie szczęście. Takiego losu mogą mu pozazdrościć wszystkie te biedaki z pseudo i wegetujące w zapomnieniu u głupich ludzi. Co nie znaczy, że mi nie jest szkoda, że tak krótko mógł się swoim losem cieszyć.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Cieszę się szczęściem Murata. Znalazł fajny domek, lata sobie luzem po całej chałupie, ma kolegę. I niech żyją sobie w szczęściu jeszcze długie lata
Ale Hofu...
Z tym, co się stało nigdy się nie pogodzę. Minęły prawie dwa tygodnie, a ja ciągle nie mogę dojść do siebie i chlipię po kątach.
Łatwiej mi było żegnać swoje własne świnki.. Chorowały, zrobiłam dla nich co mogłam a kiedy odeszły było ciężko, ale jakoś się z tym pogodziłam.
Hofu był taką ..moją dumą.. Udało mi się wyprowadzić go na prostą. Był taki piękny i pogodny.
Kiedy nagle odchodzi taki zdrowy, dorodny świnek, przy tym jeszcze z takim cudnym charakterem, to ja tego nie umiem przyjąć do wiadomości. Zupełnie bez sensu..

Ale Hofu...
Z tym, co się stało nigdy się nie pogodzę. Minęły prawie dwa tygodnie, a ja ciągle nie mogę dojść do siebie i chlipię po kątach.
Łatwiej mi było żegnać swoje własne świnki.. Chorowały, zrobiłam dla nich co mogłam a kiedy odeszły było ciężko, ale jakoś się z tym pogodziłam.
Hofu był taką ..moją dumą.. Udało mi się wyprowadzić go na prostą. Był taki piękny i pogodny.
Kiedy nagle odchodzi taki zdrowy, dorodny świnek, przy tym jeszcze z takim cudnym charakterem, to ja tego nie umiem przyjąć do wiadomości. Zupełnie bez sensu..
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT