Honey i Mimiś

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Honey i Mimiś

Post autor: Kanja »

HONEY

Obrazek

Obrazek

- historia zwierzęcia, przebyte choroby – Honey urodził się 11 maja 2018 roku, jest synkiem Marianny, która została odebrana razem z ponad 100 świnek podczas w interwencji OTOZ w Koninie skąd zostały przekazane pod opiekę SPŚM - viewtopic.php?f=11&t=8748
Jest zdrowym, ślicznym maluszkiem i czeka na domek.
- płeć – samiec
- nr adopcyjny – 4132
- stan adopcji – wolny
- miejsce, w którym przebywa świnka oraz u kogo - Kanja, Gorzów Wlkp.
- informacje dotyczące diety: VL CN, sianko, zioła, świeże warzywa wszelkie, owoce (apetyt ma ogromny)
- kontakt do osoby decyzyjnej – Kanja PW (wiadomość prywatna) lub kanja957@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - sama sobie wydałam

MIMIŚ

Obrazek

Obrazek

- historia zwierzęcia, przebyte choroby – Mimiś urodził się 11 maja 2018 roku, jest synkiem Marianny, która została odebrana razem z ponad 100 świnek podczas w interwencji OTOZ w Koninie skąd zostały przekazane pod opiekę SPŚM - viewtopic.php?f=11&t=8748
Mimiś urodził się najmniejszy i najsłabszy z całej piątki. W pewnym momencie jego waga spadła krytycznie i wymagał ręcznego dokarmiania. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, zaczął przybierać i teraz jest zdrowym i ślicznym prosiaczkiem.
- płeć – samiec
- nr adopcyjny – 4133
- stan adopcji – wolny
- miejsce, w którym przebywa świnka oraz u kogo - Kanja, Gorzów Wlkp.
- informacje dotyczące diety: VL CN, sianko, zioła, świeże warzywa wszelkie, owoce (apetyt ma ogromny)
- kontakt do osoby decyzyjnej – Kanja PW (wiadomość prywatna) lub kanja957@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - sama sobie wydałam

A tu Mimiś jak był jeszcze okruszkiem
Obrazek

Adopcja na zasadach SPŚM - obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki - spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100 cm długości dla 2 świnek)`, bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną).
Ważne jest, aby osoby chętne na przygarnięcie świnek wykazywały szczere nimi zainteresowanie - to nowi domownicy i decyzja o ich przygarnięciu musi być przemyślana.
Awatar użytkownika
gunia
Miejscowość: ostrołęka
Kontakt:

Re: Honey i Mimiś

Post autor: gunia »

O matko i córko!!! A kto tak pomalował Mimisia? Może zadek na słońce wystawił, a głowę schował!?
A Honey to wygląda bardzo dystyngowanie... Biała brew nad okiem nadaje charakteru. Co za fajne prosiaki!!! I nikt o nie prosi???

Halo!
Jest ze mną: Guńka
Za TM Jessi,Hania,Łinia
Awatar użytkownika
zoira
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: zoira »

Co tam u chłopaków, nadal wolni?
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

@Kanju, czy chłopcy są wolni? I jak teraz wyglądają? Gładkie włoski, czy mopiki? Mam zainteresowanych adopcją gładkowłosych świnek!
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Kanja
Kontakt:

Proszę trzymać :fingerscrossed: . W sobotę WPA dla chłopców. :D
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Trzymam za dobry domek :fingerscrossed:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
Kanja
Kontakt:

Jestem po WPA, jest dobrze :D . W czwartek Honey i Mimiś jadą do swojego nowego domku. Trochę łezka mi się kręci w oku, bo Mimisia ratowałam dokarmiając jak jego waga spadła krytycznie do 47 g. No teraz to już chłopak, że hej. Tak więc jeszcze kilka dni i dzieciaki Marianny (koniczynki) będą ze swoimi dużymi.
Kanja
Kontakt:

Chłopcy już w swoim domku. :D
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Super wieści! :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”