Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Nutka, Inka i Frugo, Nala i Tola za TM [*]
Oj martuś,przytulam mocno, mam tak samo...
- sosnowa
- Kontakt:
Mi się tak uzbierało w tym roku, że nie przerabiam, jak się niedawno zorientowałam. Mam kolejkę żałoby do przebolenia, udaję, że działam. Nawet się dziwiłam, że jakoś daję radę, a tu nagle się zorientowałam, że po prostu mi się grodzie przeciwpowodziowe zatrzasnęły i na razie nie przyjęłam jego śmierci do wiadomości. Bo jak z nagła zobaczyłam zdjęcie, to zupełnie na sekundę mnie zdezintegrowało. I znowu nic. Jak mnie dopadnie, to nie wiem, co będzie. Jakiś nowy sposób mój umysł wymyślił. W sumie jakieś plusy są. Funkcjonuję. Ale reakcje na zbliżające się nieuchronnie interwencje chirurgiczne w stadzie pokazują, że niekoniecznie jest ze mną ok.
Same wiecie, jak to jest. Gadanie o prawidłowym przeżywaniu żałoby jakiś arystokrata bez rodziny chyba wymyślił. W prawdziwym życiu, na drugi dzień idziesz do roboty, gotujesz obiad, masz bliskich do pocieszenia od razu po, obowiązki, musisz normalnie funkcjonować, gdzie luksus rozpaczy?????? A potem organizm dyskretnie wystawia rachunek.
Same wiecie, jak to jest. Gadanie o prawidłowym przeżywaniu żałoby jakiś arystokrata bez rodziny chyba wymyślił. W prawdziwym życiu, na drugi dzień idziesz do roboty, gotujesz obiad, masz bliskich do pocieszenia od razu po, obowiązki, musisz normalnie funkcjonować, gdzie luksus rozpaczy?????? A potem organizm dyskretnie wystawia rachunek.
- sosnowa
- Kontakt:
Co tam u was, dziewczyny? 

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
strasznie mi przykro..
Nucia się nigdzie nie wybiera.. bo ja mam nadzieję, że mi się uda jeszcze kiedyś zahaczyć o Was w drodze nad morze i ją wyelmirkować..
Tak to już jest, że jak się wali, to wszystko na raz zazwyczaj.. mam nadzieję, że w życiu prywatnym się ustabilizowało.. Trzymam z moim już też tylko dwu świniowym stadkiem kciuki mocno mocno

sama muszę przyznać, że wiele ciężkich chwil jakoś przeżyłam dzięki Wam dziewczyny tu na caviarni..
Nucia się nigdzie nie wybiera.. bo ja mam nadzieję, że mi się uda jeszcze kiedyś zahaczyć o Was w drodze nad morze i ją wyelmirkować..
Tak to już jest, że jak się wali, to wszystko na raz zazwyczaj.. mam nadzieję, że w życiu prywatnym się ustabilizowało.. Trzymam z moim już też tylko dwu świniowym stadkiem kciuki mocno mocno

sama muszę przyznać, że wiele ciężkich chwil jakoś przeżyłam dzięki Wam dziewczyny tu na caviarni..
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dziękujemy. U dziewczyn w miarę ok. U mnie ciężko powiedzieć... Nie jest tak jakbym chciała ale cóż... Nie na wszystko mamy wpływ i trzeba się pogodzić z tym co nam życie przynosi
Fakt takie pisanie na forum bardzo pomaga jak się ma doła. Najbliżsi nie zawsze zrozumieją, nie zawsze ja chcę żeby bliscy wiedzieli o moich problemach a tutaj z Wami jest inaczej
dortezka jakby co to my zapraszamy na mizianie

Fakt takie pisanie na forum bardzo pomaga jak się ma doła. Najbliżsi nie zawsze zrozumieją, nie zawsze ja chcę żeby bliscy wiedzieli o moich problemach a tutaj z Wami jest inaczej

dortezka jakby co to my zapraszamy na mizianie

- sosnowa
- Kontakt:
Forum to moc.
Nutka twarda jest. Będzie jeszcze długo z nami.
Nutka twarda jest. Będzie jeszcze długo z nami.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dopiero sobie uświadomiłam, że dzisiaj Nutka kończy 7 lat i 8 miesięcy 

-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt: