Dasza [*] - piękna czarna diablica [W-wa]
Moderator: pastuszek
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Beatrice
- Kontakt:
Re: Dasza - piękna czarna diablica [W-wa]
Ale ja nic nie widzę!!!
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Dasza mieszka teraz z koleżankami na wybiegu. Chodzenie i trzymanie równowagi na trocinach sprawiało jej kłopot. Teraz jest oczywiście więcej i częściej do sprzątania, ale ułatwiło jej to życie. Powierzchnia też trochę większa, chociaż 140-tka do małych nie należała . Jej stan się ustabilizował, nie widzę pogorszenia, a to już dobrze
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Przy starszej i schorowanej śwince to bardzo dobra informacjaBeatrycze pisze: Jej stan się ustabilizował, nie widzę pogorszenia, a to już dobrze
- Beatrice
- Kontakt:
No i jak tam nasza kochana czarnulka? Wnoszę ,że daje radośnie radę!? Kciukujemy mocno!!!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Jak co roku w grudniu ruszyła akcja paczek świątecznych dla świnek będących pod opieką SPŚM. Jeśli chcecie podarować paczkę pełną ziół konkretnej śwince - wystarczy, że w komentarzu napiszecie, do którego podopiecznego adresowany jest prezent. Możecie też dodać życzenia. Każda świnka marzy o domu, jeśli jednak to marzenie nie może się spełnić, niech ucieszy ją paczka ze smakołykami Lik do paczek https://super-swistak.pl/stowarzyszenie ... m,152.html
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Dasza w sobotę zaliczyła kontrolę u dr Toborek. Do RodiCare Uro, Arthrovetu, Shilintonga i Euthyroxu dodany został preparat dr Ziętka Senior-herb.
Waga Daszy to 1050 g.
Stan stawów się pogarsza, ma tendencje do podkurczania tylnych nóg, zarzuca tyłem. Apetyt ma, ale dużo śpi i często nie reaguje na moje wejście do pokoju. Muszę ją budzić, jak przynoszę zielone. Chciałabym, żeby dożyła do lata i zielonej trawki, ale czy tak bedzie, zobaczymy. Trzeba już brać wszystko pod rozwagę.
Waga Daszy to 1050 g.
Stan stawów się pogarsza, ma tendencje do podkurczania tylnych nóg, zarzuca tyłem. Apetyt ma, ale dużo śpi i często nie reaguje na moje wejście do pokoju. Muszę ją budzić, jak przynoszę zielone. Chciałabym, żeby dożyła do lata i zielonej trawki, ale czy tak bedzie, zobaczymy. Trzeba już brać wszystko pod rozwagę.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- sosnowa
- Kontakt:
Daszy się trafiło. Oby jak najdłużej, ale i tak już za nią lata bardzo udanego życia u Beatrycze.