Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Re: Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Anya, trzymaj się. Współczuję, tulę mocno
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Okropnie mi przykro, trzymaj się. 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Tak szybko odszedł? Tak mi przykro
Na to nigdy się nie jest przygotowanym. Wasz wątek pamiętam odkąd tu trafiłam, każda z twoich świnek była dla mnie wyjątkowa. Trzymaj się

Na to nigdy się nie jest przygotowanym. Wasz wątek pamiętam odkąd tu trafiłam, każda z twoich świnek była dla mnie wyjątkowa. Trzymaj się

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

DZiekuje dziewczyny
Wiecie ze Alfie jakby na mnie czekal?...umarl zaraz po tym jak wrocilam do domu. On wyszedl do mnie jak szlam do pokoju...
zjadl co mu kupilam i sie przewrocil...
Diabelek zostal znowu sam...co go polacze i on sie skumpluje to swinki go opuszczaja... Nie pisalam wczesniej tego, ale Diablo plakal! Pierwszy raz w zyciu slyszalam zeby swinka plakala! On sie naprawde z Alfem skumplowal. On go nawet po twarzy lizal...
Strasznie cicho jest u mnie w domu. Juz nikt sie tak nie drze o zarelko jak Alfie albo ta reszta. Diablo jest bardzo cichym swiniaczkiem.
Wiecie ze Alfie jakby na mnie czekal?...umarl zaraz po tym jak wrocilam do domu. On wyszedl do mnie jak szlam do pokoju...
zjadl co mu kupilam i sie przewrocil...
Diabelek zostal znowu sam...co go polacze i on sie skumpluje to swinki go opuszczaja... Nie pisalam wczesniej tego, ale Diablo plakal! Pierwszy raz w zyciu slyszalam zeby swinka plakala! On sie naprawde z Alfem skumplowal. On go nawet po twarzy lizal...
Strasznie cicho jest u mnie w domu. Juz nikt sie tak nie drze o zarelko jak Alfie albo ta reszta. Diablo jest bardzo cichym swiniaczkiem.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
No zobacz, to jeszcze Cię zobaczył i pojadł sobie. Zawsze lepiej umierać na pełno.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Martus ja juz wiecej nie chce swinek. Te Co mialam byly cudowne. Diabelek tez jest super, ale ja pracuje, zapisalam sie na kurs w weekendy jestem w gorach, mam 2 dzieci I nie mam czasu na swinki tak jak kiedys.martuś pisze:A nie myślałaś o kumplu dla Diabełka?
Nie fair byloby brac nastepna.
Diablo teraz wiecej czasu z nami przebywa. Chodzi odwiedzac dzieci bo zyje na wolnosci... Czasami pojdzie przywitac sie z koszami.