Tą kulkę ze środka ma wyciągniętą, bo był za głośny. Teraz wystarczy że odbija się o adresatkę.martuś pisze:
Dzima powiedz, że Maniek ma wyciągnięty dzwoneczek
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- Kluskaxyz
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
U nas ostatnio odbyło się pierwsze ćwierkanie   nigdy wcześniej nie słyszałam tego "na żywo". Miałam okazję w środku nocy usłyszeć z pokoju obok
  nigdy wcześniej nie słyszałam tego "na żywo". Miałam okazję w środku nocy usłyszeć z pokoju obok   

za Szkatułę, chudzinka z niej

nigdy wcześniej nie słyszałam tego "na żywo". Miałam okazję w środku nocy usłyszeć z pokoju obok
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Ale któraś pięknie ćwierka  jak nasza Brombisia. Chimera już wagą Matyldę przegoniła
 jak nasza Brombisia. Chimera już wagą Matyldę przegoniła  nasza miała ostatnio 1240g. A Maniek ma super ten pyszczek
 nasza miała ostatnio 1240g. A Maniek ma super ten pyszczek 

jak nasza Brombisia. Chimera już wagą Matyldę przegoniła
 jak nasza Brombisia. Chimera już wagą Matyldę przegoniła  nasza miała ostatnio 1240g. A Maniek ma super ten pyszczek
 nasza miała ostatnio 1240g. A Maniek ma super ten pyszczek 
- Dzima
- Kontakt:
Serdecznie zapraszamy do Poznania jeśli ktoś chce poznać moich gangsterów   

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =74&t=8808
Zula, Chimera & Gryf będą świńskim przedstawicielami SPŚM i całymi sobą będą (mam nadzieję)-godnie promować adopcje 

Za to ja wybieram się 3.06.2018 nawiedzić Wrocław 

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =74&t=8807
Będzie się działo 

No dej no dej żryć

Pierwszy trawing w tym roku zaliczony....dla niektórych to był debiut 

Joanka-to od ciebie adoptowałam tego mutanta ze świnią wietnamską! On przekroczył 1350g!
Co za patan!

Liczycie świnki???

Chimera: "paczam cie"!

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =74&t=8808
Zula, Chimera & Gryf będą świńskim przedstawicielami SPŚM i całymi sobą będą (mam nadzieję)-godnie promować adopcje

Za to ja wybieram się 3.06.2018 nawiedzić Wrocław

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =74&t=8807
Będzie się działo

No dej no dej żryć
Pierwszy trawing w tym roku zaliczony....dla niektórych to był debiut

Joanka-to od ciebie adoptowałam tego mutanta ze świnią wietnamską! On przekroczył 1350g!
Co za patan!
Liczycie świnki???
Chimera: "paczam cie"!

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Oooo a co tam tyle świń??  Dzima ja chętnie bym się do Wrocławia przyjechała, ale na tą chwilę nie powiem na 100% . Ale na Poznań to chętnie, jakby jakaś pomoc była potrzebna to pisz. Chimera i Matylda to klony normalnie, ale Gryf to dopiero kawał wieprza
  Dzima ja chętnie bym się do Wrocławia przyjechała, ale na tą chwilę nie powiem na 100% . Ale na Poznań to chętnie, jakby jakaś pomoc była potrzebna to pisz. Chimera i Matylda to klony normalnie, ale Gryf to dopiero kawał wieprza   

Dzima ja chętnie bym się do Wrocławia przyjechała, ale na tą chwilę nie powiem na 100% . Ale na Poznań to chętnie, jakby jakaś pomoc była potrzebna to pisz. Chimera i Matylda to klony normalnie, ale Gryf to dopiero kawał wieprza

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Mutant ze świnią wietnamską???? Co to jest?? 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami

Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Mała jakie futro dostaje  Chciałaś mi wcisnąć klon Nali a tu niespodzianka
 Chciałaś mi wcisnąć klon Nali a tu niespodzianka  

A gdzie Szkatuła?

A gdzie Szkatuła?

- Dzima
- Kontakt:
Okalvantis pisze:ja wpadnę i chętnie poznam te cudowności
 tylko przedstaw się nickiem bo nie skumam z kim rozmawiam
 tylko przedstaw się nickiem bo nie skumam z kim rozmawiam   
 Martuś, Szkatuła nie uczestniczy w takich zbiorowych wypasach bo nie dostaje już trawy. Warzywa też ma mocno ograniczone bo od razu dostaje biegunki a już robi ładne kupy więc niech tak zostanie..
Pyrka

Za TM