Tamlin [T-ń] DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Ulajur

Re: Tamlin [T-ń] WOLNY

Post autor: Ulajur »

Rzeczywiście prosiaczek ma cudne pysio :love: i tak się zastanawiam czy chciałby się wprowadzić do troszkę starszego (1,5 roku) kolegi...
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

Na pewno by chciał! Próbujcie, proszę! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Awatar użytkownika
AniaC
Miejscowość: Toruń okolice
Kontakt:

Post autor: AniaC »

No to mamy już DS :) Czekamy za transportem i Tamlin będzie śmigał do Koszalina :)
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Re: Tamlin [T-ń] REZ

Post autor: Beatrice »

:jupi: :jupi: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Ulajur

Strasznie się cieszę, że mu się udało :jupi: :jupi: jednocześnie przepraszam, że porzuciłam wątek (wypadek w rodzinie i konieczność zajęcia się bliskim w szpitalu zepchęły prosiaczkowe sprawy na drugi plan :cry: ) Ale teraz powoli wszystko wraca do normy. Będę szukać dalej. Tymczasem powodzenia Tamlinku- oby Ci się ułożyło w nowym domku :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

Ulajur pisze:Strasznie się cieszę, że mu się udało :jupi: :jupi: jednocześnie przepraszam, że porzuciłam wątek (wypadek w rodzinie i konieczność zajęcia się bliskim w szpitalu zepchęły prosiaczkowe sprawy na drugi plan :cry: ) Ale teraz powoli wszystko wraca do normy. Będę szukać dalej. Tymczasem powodzenia Tamlinku- oby Ci się ułożyło w nowym domku :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Zaglądaj do nas, niebawem założe wątek dwóm kawalerom, którzy do nas dojechali- i będą do adopcji - sa równie cudni jak Tamlin i odległość nie dzieli nas wielka .
Ulajur

Zajrzę, zajrzę. Czy panowie będą do wzięcia w komplecie, bo chciałabym adoptować jednego... Oferuję klatkę 120cm, codzienną poranną dostawę świeżej natki i koperku oraz innych pyszności i towarzystwo dość dominującego, ale samotnego prosia...Trochę się martwię czy zaakceptuje kolegę, bo to nerwus...ale muszę spróbować ...
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

No i Tamlin już w drodze... :fingerscrossed: Cudeńko :love: -bądż grzeczny i zdrowy i pokaż nam choć czasem swoje piękne pysio :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”